Notícia

Qui s'anima a comprar una estació d'esquí a França?

Més que una estació d'esquí es tracta d'un parc de neu enfocat als debutants

Les Gentianes
Imatge de Les Gentianes: més que una estació d'esquí es tracta d'un parc de neu enfocat als debutants Autor/a: Skieur.com
Us heu plantejat mai tenir la vostra pròpia estació d'esquí? Petita, és clar, ni que sigui per començar i per caprici. I teniu diners de sobres i no sabeu on invertir? Doncs si voleu hi ha una petita estació d'esquí a França que està en venda. L'estació d'esquí en qüestió s'anomena "Les Gentianes" i avui és notícia al portal francès especialitzat en esquí skieur.com.

Està situada a la zona del Jura, al nord de França, té unes cotes situades entre els 900 a la cota baixa i els 1.000 m a l'alta. Està enfocada bàsicament als novells i disposa de 4 pistes (una vermella, una blava i dues verdes), 2 teleesquís, un telecorda i vint canons de neu. En el preu de compra s'hi inclou un taller de lloguer d'equips de 1000 unitats per a la pràctica d'esquí alpí, de fons, surf de neu, trineus i raquetes de neu. Més coses: un restaurant amb terrassa per un aforament de 60 places, més 30 interiors, una trepitjaneu Kässbohrer (no s'especifica el model), una moto de neu, un tractor-llevaneus i una Renault Kangoo. No està malament, oi? I el més important: el lloguer de la muntanya per a l'esquí és un contracte garantit fins a l'any 2034. Prorrogable.

Els motius pels quals és a la venda no han transcendit però en qualsevol cas ja ho sabeu, si voleu ser propietaris de la vostra estació d'esquí, només heu de posar-vos en contacte amb el seus gestors www.station-lesgentianes.com i tancar tracte. El preu? 500.000 euros. Us hi animeu?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions
Publicitat

Entrevista

"La prioritat és que tothom gaudeixi de La Molina durant tot l'any"
Marta Viver Responsable comercial de La Molina

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat