Notícia

Medi Ambient dóna llum verd a la plataforma de Soldeu

El Govern notificarà al comú de Canillo l'informe favorable per tal que les obres comencin aviat.

Medi Ambient dóna llum verd a la plataforma de Soldeu. Imatge d'arxiu
Medi Ambient dóna llum verd a la plataforma de Soldeu. Imatge d'arxiu
El projecte de la plataforma esquiable de Soldeu compleix els requisits mediambientals. Així ho estableix l´informe de Medi Ambient, que rebutja algunes de les al·legacions presentades per la família Viladomat. El Govern notificarà al comú de Canillo aquest informe i un altre de riscos geològics aquesta setmana, per tal que les obres comencin com abans millor.


Les al·legacions presentades per la família Viladomat al projecte de la plataforma en el període d´exposició pública es basaven en diversos arguments. Un era l´impacte ambiental de la plataforma, que ha de cobrir el riu.

Segons ha pogut saber RTVA, l´informe del ministeri de Medi Ambient és favorable al projecte i, per tant, tomba l´argument de Viladomat pel que fa al vessant mediambiental. També és favorable al projecte un segon informe, en aquest cas el de riscos geològics.

El ministeri d´Ordenament Territorial notificarà tots dos informes al comú de Canillo aquesta setmana. Serà aleshores que el comú podrà resoldre les al·legacions dels Viladomat.

Encara que acabin sent desestimades, com a mínim hauran endarrerit uns dies l´inici de les obres, que el comú volia engegar aquesta setmana.

Font: AndorraDifusió

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions
Publicitat

Entrevista

"La prioritat és que tothom gaudeixi de La Molina durant tot l'any"
Marta Viver Responsable comercial de La Molina

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat