Formulari d'inscripció


Al Diaridelaneu.cat tenim un club: LaNeu.cat. Un club del segle XXI, en el qual el tema econòmic i social van de la ma. Els nostres associats formen part d’un club privat on la muntanya, estiu o hivern,  és la nostra raó de funcionament i planificació d’activitats. Som un club complementari als que ja existeixen, per això tant podem ser el teu club de referència com el teu segon club. A què esperes?

Amb una quota de 25 euros anual (IVA 21% inclòs) t’oferim aquest serveis:

1 - Tots els dilluns que ho desitgis, prèvia inscripció de reserva i segons disponibilitat de places, podràs participar a les esquiades amb guia

2 - Descompte en classes d'esquí d'un 10%  sobre tarifa oficial de dilluns a divendres a l'Escola d'Esquí Alta Vall del Ter, a Vallter 2000.

3 - Descompte en classes d'esquí d'un 20% sobre tarifa oficial de dilluns a divendres a l'360skiers.com

4 - Descompte en forfets. De moment, una estació catalana oferta 2x1 de dilluns a divendres (excepte Puríssima, Nadal i Setmana Santa)

5 - Descompte en material de fins a un 20% a Daffi Sports de Barcelona

6 - Equip d’esquí del nostre club a preu especial (en tràmit)

7 - Participaràs en regals i sorteig cada mes (samarretes, activitats a les estacions d’esquí tant a l’estiu com a l’hivern, forfets i altres sorpreses)

8 - Excursions amb guia a l’estiu

9 - Organitzem viatges a preus especials (en tràmit)

10 - Prova social i fi de festa per acomiadar la temporada d’hivern el darrer dia de la temporada

Ompliu aquest formulari i rebreu la corresponent factura i en unes setmanes ja podreu gaudir dels avantatges del vostre carnet