Editorial

Un missatge positiu de cara a la temporada 2022-23

baqueira,canons,tardor
Un missatge positiu de cara a la temporada 2022-23 Autor/a: Baqueira
S'acaba l'estiu, comença la tardor, i una nova temporada de neu ja és a la cantonada. Quan ens trobem en el compte enrere per al seu inici, i encara en cert estat de xoc després d'uns mesos amb episodis de calor sostinguda i cada vegada més freqüents, té certa lògica que els dubtes sobre com serà la nova campanya tinguin més pes que en altres precedents.

Les raons poden ser fonamentades: la insistència en un escalfament global i un canvi climàtic que llegim, escoltem o veiem per tots els canals de comunicació són inevitables; els prejudicis de les organitzacions ecologistes que tossudament tenen l'ull posat en els esports d'hivern poden acabar minant la nostra confiança; i el poc convenciment amb què a vegades es troba a faltar un compromís més ferm des de les institucions i els governs estatal i nacional, sovint ens deixen amb una percepció de sector desemparat.

Una comunicació més ferma per part de les institucions en suport del sector, però també una defensa més desacomplexada des dels actors que en formen part (mitjans de comunicació sectorials, estacions de muntanya, hotels, restaurants, empreses de transport, agències de viatges...) ajudaria a transmetre un missatge de futur en positiu per al sector.

Malgrat els dubtes raonables sobre quina serà l'evolució de l'economia en els 6 mesos vinents, també hi ha tendències que apunten a una relativització sobre aquesta qüestió. Agafem-nos, doncs, a les escletxes de llum, que hi són, en lloc de fixar-nos només en les zones d'ombra.

Falta poc per començar la tardor, l'hivern és a la cantonada i les prediccions meteorològiques a llarg termini apunten a una campanya de neu que sembla que ha de ser normal. Si ja tenim la qüestió més important de la nova temporada "predictivament resolta", i sabem que any rere any la tecnologia ens ajuda més i millor en l'evolució i sosteniment de la temporada... per què dubtar que la temporada 22-23 no hauria d'anar raonablement bé?

Des del Diaridelaneu, us animem a escollir entre una temporada 2022-23 que pot ser entre normal i bona. Que el missatge positiu s'imposi depèn de tots nosaltres. Ben aviat, ens veiem a pistes!

Si t'ha interessat llegir Un missatge positiu de cara a la temporada 2022-23 també et pot interessar llegir Com podria ser la temporada 2022-23?.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny