Editorial

La festa de la neu queda inaugurada

Baqueira,snowboards,261122-ACN
Baqueira surt a ballar i inaugura la festa de la neu. Dues snowboarders avui a Baqueira Autor/a: ACN
Ara sí, ja podem dir que la festa de la neu ha començat. Baqueira ha obert portes avui, tal com ja va anunciar fa uns dies, i ha donat així inici oficial a la temporada d'esquí 2022-23. Després d'un matí que ha començat ennuvolat, les boires han donat pas al sol a mesura que ha avançat el rellotge en aquest 26 de novembre de 2022. Per contra, Tuixent-La Vansa, que també havia previst obrir avui, s'ha vist obligada a renunciar a l'obertura.

En qualsevol cas, avui ha començat la festa de la neu. Estrenem una nova campanya al món dels esports de neu i això és una notícia important per al nostre sector, que enguany ve marcat pel context d'un ambient enrarit, marcat per la crisi energètica, per la sequera i per l'afegit de les altes temperatures mantingudes de manera anormalment sostinguda des del passat estiu.

I precisament per això era necessari un missatge en positiu per a tots nosaltres. La campanya de neu 22-23 ja està en marxa i això, en l'actual context, és el millor que podia passar. A partir d’avui el turisme d’hivern permetrà activar amb més força a les Valls del Pirineu l’hosteleria (allotjaments i restaurants), escoles d’Esquí, clubs socials o de competició, tallers mecànics especialitzats en pneumàtics d’hivern, botigues i tallers de venda, lloguer i reparació de material, empreses de transport o les agències de viatges, entre altres.

Esquiadors i esquiadores, snowboarders, ens veiem a pistes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny