Editorial

Inici del compte enrere per practicar esports de neu a les estacions del Pirineu

Lles de cerdanya,bernat selles,ist
Inici del compte enrere per practicar esports de neu a les estacions del Pirineu. Imatge d'ahir a Lles de Cerdanya Autor/a: Diaridelaneu
El mes de febrer ha quedat enrere al calendari i ja ens trobem a la pàgina de març. Això significa que gairebé podem tocar la primavera amb la punta dels dits i que, per tant, pugen les temperatures als termòmetres. Per aquest motiu, els amants de la neu ens hem de posar les botes, i mai millor dit, perquè no ens queden gaires setmanes per gaudir de la neu al Pirineu.

I una de les activitats que podem fer, aprofitant el bon estat de la neu d’aquests dies, és l’esquí nòrdic. Les estacions que acullen aquest esport són: Guils Fontanera, Lles Cerdanya, Aransa, Sant Joan de l’Erm, Tuixent La Vansa, Virós-Vall Ferrera i Tavascan. Segons la pàgina web de totnordic.com, fins al 3 de març es preveu que hi hagi, de mitjana, entre 10 i 45 centímetres de gruix de neu pols. Però a Tavascan s’han batut tots els rècords, perquè la previsió específica que el gruix de neu pols oscil·la entre els 55 i els 120 centímetres.

Amb l’episodi de fred que està vivint Catalunya i la bona qualitat de la neu a les pistes, són molts els professionals del sector que assenyalen que aquests dies són idonis per practicar l’esquí o el surf de neu. Tant si domines molt bé la tècnica, com si ets un principiant, les estacions tenen pistes reservades per tots els nivells i perquè tothom se senti còmode lliscant per la neu. Això sí, l’únic requisit que es demana a tots els visitants és que gaudeixin d’un dia d’esport, família, amics i natura.

Ens veiem a pistes!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny