Editorial

Jo esquio amb una "Emporio Armani". I tu?

El Winter Tour EA7 Emporio Armani va passar per l'estació andorrana de Grandvalira
El Winter Tour EA7 Emporio Armani va passar per l'estació andorrana de Grandvalira
El Winter Tour EA7 Emporio Armani ha passat per l'estació andorrana de Grandvalira, que d'aquesta manera afegeix el seu nom a un llistat d'estacions d'esquí exclusives del circuit de la moda, com ara Courmayeur o Sant Moritz.

Al llarg de dos dies els esquiadors del domini andorrà que ho han desitjat s'han equipat amb un equip o conjunt d'esqui d'aquesta marca italiana puntera en moda i en tècnica. Una versió més completa o exclusiva, si ens permeten, dels tests d'esquís que sovint podem fer a les estacions catalanes.

Ja fa temps que l'esquí al Principat d'Andorra va evolucionant cap a un model que necessita guanyar mercat, sobretot després que l'actual crisi, iniciada el 2008, ha fet baixar el nombre d'esquiadors catalans i espanyols. Ara Andorra treballa per recuperar l'afluència de la clientela francesa i anglesa mentre obre i consolida mercats als països de l'Est. La prova és que el client rus al País dels Pirineus no para de crèixer. Un client a qui per cert li agrada molt tot allò que s'inclou en l'après-skí.

Val a dir que esdeveniments com el Winter Tour EA7 Emporio Armani serveixen per posicionar Grandvalira i Andorra com un destí de neu polivalent, amb capacitat per acollir tant l'esquiador atret per ofertes low-cost com aquell que busca una proposta exclusiva. Un combinat que anys enrere segurament hauria estat impensable i que en estacions del nord d'Europa no funcionaria. Una aposta que sembla contradictòria però que a l'hora de la veritat dóna bons resultats i això, en la conjuntura actual, és el que compta. Què ho fa que els andorrans sempre tenen aquesta visió comercial?

1 de març de 2014
Publicitat
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Edició en paper