Editorial

La "temporada" continua al Diari de la neu

Diumenge 5 de maig va tancar Baqueira-Beret, última estació d'esquí del Pirineu català en aturar remuntadors aquesta temporada. Un tancament que ha estat més motivat per falta de clients que no pas de neu. Encara avui, a 9 de maig, mirant les webcams de l'estació es pot veure perfectament com es podria continuar esquiant al sector alt de Baqueira uns quants dies més.
En resum, aquesta ha estat una temporada generosa en neu, amb precipitacions molt quantioses al Pirineu central i amb menys intensitat a l'oriental. També una temporada que ha estat castigada pel vent o el mal temps i en moltes estacions d'esquí alpí es va tirar de canó en els mesos de desembre i gener, si bé a la recta final, sobretot al març i abril, les nevades van ser quantioses.

En qualsevol cas en conjunt tothom sembla coincidir en què ha estat una bona temporada pels esports de neu i si bé han coincidit molts caps de setmana amb mal temps també hem tingut la opció de recuperar-los pel tram final de temporada. O sigui, que sumant i restant, hi hem sortit guanyant, de llarg, en dies d'esquí.

Però tot s'acaba, l'hivern deixa pas a la primavera i ens trobem que l'estiu ja és gairebé a la cantonada. Per aquest motiu farem bé de gaudir igualment de l'escenari verd intens que a dia d'avui ofereix el Pirineu i fer-ho lliurement o per mitjà de les moltes activitats que ens ofereixen les estacions d'esquí del Pirineu, i que molt aviat començaran a obrir al públic. Si el que preferim és esquiar o surfejar sobre neu també podrem optar per fer alguna escapada a les glaceres dels Alps, que segur que aquest any estaran al 100% o, perquè no, optar per l'skiinline, una modalitat de la qual en parlarem ben aviat en aquest diari. I si heu quedat tips de neu, doncs cap problema, desconnectar fins al proper mes de novembre també ens pot servir per viure amb més intensitat i ganes l'inici d'una nova temporada de neu.

En qualsevol cas, convidem els lectors del Diari de la Neu a seguir-nos en els propers mesos. Perquè pel Diari de la neu la temporada no acaba, continua oberta "digitalment", amb notícies, entrevistes i altres qüestions que segur que us poden interessar. Si sou d'aquelles persones que us agrada gaudir de l'estiu però que a la vegada no podeu deixar de pensar en la temporada de neu que hem deixat enrere i en la que ha de venir, aleshores aquest serà el vostre espai de trobada. Seguiu-nos!

9 de maig de 2013
Publicitat
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Edició en paper