Editorial

Felicitats, felicitats i felicitats

shapers,la molina
Dos shapers treballant en la construcció del circuits dels Alabaus divendres, 24 hores abans de rebre la competició de la Copa del Món SBX Autor/a: La Molina
Fa poc més de 15 dies que La Molina va acollir la Copa del Món de surf de neu de l'International Paralympic Committee (IPC) per a persones amb discapacitat física o visual. I tot just fa 24 hores que també ha acollit un esdeveniment competitiu de primer nivell, com és el cas d'una prova de la Copa del Món d'Snowboard Cross (FIS).

Les dues proves s'han celebrat amb unes condicions de neu que gairebé podríem qualificar com a excepcionals, i és que la temporada està resultant molt generosa en precipitacions en aquestes contrades del Pirineu gironí. A més, en tots dos casos s'ha vist al circuit dels Alabaus un gran nivell competitiu i una acurada organització. Malauradament, ahir diumenge, dia de màxima competitivitat i espectacularitat amb finals i podis, la boira hi va ser present i va impedir mostrar a milers d'espectadors que seguien la prova en directe per les cadenes Esport3, Teledeporte i Eurosport2 , una Molina de blanc immaculat. Els 25 cm. de neu precipitats divendres nit no podien haver estat més oportuns, malgrat que va obligar a treballar dissabte matí a corre-cuita els shapers (responsables de mantenir el circuit en condicions). Feina impecable, doncs, que cal reconèixer d'aquest col·lectiu de professionals.

Des d'aquestes ratlles volem fer un reconeixement públic als operaris i responsables directius de l'estació ceretana i a tota l'organització en general, entre els quals la Secretaria General de l'Esport, la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), la Federació Internacional d'Esquí (FIS) i l'ajuntament d'Alp i el paper fonamental de La Molina Club d'Esports.

Per la feina feta i pels resultats, per la implicació i per la capacitat de resoldre els imprevistos meteorològics i de logística, per la sensibilitat demostrada amb els esportitses amb algun tipus de discapacitat i per la promoció que feu dels esports d'hivern, així com la projecció del Pirineu i el nostre país arreu del món, felicitats, felicitats i felicitats.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Edició en paper


Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots