Editorial

Una temporada de somni

La Molina,temporada 2016-17
La temporada 2016-17 ha etsat , per algunes estacions com Port del Comte o La Molina, la millor de la seva història Autor/a: Diaridelaneu.cat
La temporada de neu 2016-17 ara sí que es va fonent per moments. En aquests darrers dies anem descobrint dades sobre el nombre d'esquiadors que han visitat les estacions, forfets/dies expedits, dies d'obertura i un llarg etcètera. I els resultats en facturació d'aquesta campanya són esperançadors per al sector, amb un mes de febrer espectacular.

La 2016-17 acabarà esdevenint la millor campanya dels darrers deu anys a pràcticament tots els centres d'esquí, i en algunes ha estat la millor de la història, en concret a les estacions amb especial influència mediterrània del vessant sud. El perquè d'aquests resultats és fàcil d'entendre: les nevades de llevant han estat excepcionalment regulars i generoses, i les estacions han ofert les millors condicions de gruix i qualitat de neu dels darrers 10 anys o de tota la seva història. Els mitjans de comunicació i el boca-orella han fet bona feina de difusió i els esquiadors hi han respost pujant a pistes més sovint del que seria habitual.

Però la temporada de neu a pistes s'acaba i des de dilluns 1 de maig que ja no queda cap estació d'esquí alpí oberta. Les de nòrdic ja van tancar per Setmana Santa. Cert que queden alguns bons racons per fer esquí de muntanya, però no ens enganyem, són esquiades curtes i a contrarellotge.

Això sí, ens acomiadem d'aquesta temporada de neu tan intensa en nevades i emocions amb l'alegria de deixar enrere un hivern de somni, però de somni real que hem pogut viure i experimentar en primera persona tots nosaltres.

Amics, companys o lectors, com vosaltres preferiu: dir-vos que la primavera avança, i més aviat de què ens pensem entrarem a l'estiu, i darrere l'estiu arribarà la tardor i amb ella una nova temporada ja serà a la cantonada. Quan arribi aquest moment deixarem de veure'ns només en aquesta pantalla i ens trobarem a pistes. Agafeu forces!
Publicitat
EntrevistaEdició en paper