Editorial

Aquesta Setmana Santa ens veiem a pistes

Imatge de Tavascan de dijous passat
Imatge de Tavascan de dijous passat
Les estacions d'esquí alpí i nòrdic del Pirineu preveuen una Setmana Santa històrica. Els centres d'esquí catalans ho tindran tot obert, tant pel que fa a pistes com a instal·lacions, un fet que no és excepcional en l'esquí alpí però que sí que ho és més en l'esquí nòrdic.

Si fins ara les condicions de neu d'aquesta temporada han estat excepcionals, tant per gruix com per qualitat, podem confirmar que ho continuaran sent aquests dies vinents tot i trobar-nos a les portes del mes d'abril. I no és una afirmació oportunista per la conjuntura temporal a la vista dels dies festius vinents. Això és així pel fet que aquest ha estat un hivern amb llargs i freqüents períodes de fred que ha permès que la neu hagi rebut poques transformacions, una circumstància a la qual cal afegir-hi les precipitacions de neu igualment periòdiques i generoses. Així doncs, no esquiar aquesta Setmana Santa seria una bona oportunitat perduda per a un bon aficionat als esports de neu.

Amics lectors, en aquests dies vinents de festa no deixeu passar l'oportunitat de gaudir de la neu en el que per a molts aquests és el tram final de la temporada. Així que, tant pels que voleu acomiadar-vos de la neu en aquests dies festius, com per als qui això només és una etapa més d'aquesta temporada que molts professionals i aficionats ja han qualificat d'històrica, gaudim-la com mai i ens veiem a pistes!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny