Editorial

Felicitats per la feina feta

grada,soldeu,diumenge
La grada avui diumenge, amb una afluència menor que ahir dissabte. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Fa pocs minuts que han acabat les Finals de la Copa del Món d'Esquí Alpí de Soldeu. Avui ha estat el darrer dia d'unes finals que, resultats esportius a banda, han acabat amb una sensació d'èxit i alegria per part de totes les parts implicades. Tot i que avui diumenge la xifra de visitants a baixat respecte ahir, les dades de visitants des del dia 11 fins al 17 es xifra en 25.000 l'afluència d'aficionats al peu de pistes. Dades impressionants, es miri com es miri.

Les finals s'han celebrat amb unes condicions meteorològiques de primavera avançada, i malgrat les altes temperatures que han acompanyat els dies de competició, les condicions de la neu a l'Àliga i l'Avet han estat excepcionalment bones. I aquesta és una definició que ve avalada pels esquiadors que han lliscat sobre la pista que han quedat sorpresos de la qualitat, duresa i conservació de la neu. Un mèrit que ben segur i té a veure el saber fer dels responsables d'innivació, manteniment i condicionament sobre ambdues pistes. I això té més mèrit si tenim present que a Grandvalira en aquesta temporada només hi han caigut tres nevades moderades.

Amb l'organització d'aquestes finals de la Copa del Món al Pirineu, a Andorra i a Soldeu-El Tarter en concret, tot el món de la neu sap, un cop més, de què som capaços d'acollir i organitzar.

Des d'aquestes ratlles volem fer un reconeixement públic a tots els qui han contribuït a fer d'aquestes Finals de la Copa del Món de Grandvalira possiblement unes de  les millors finals mai abans organitzades. Esquiadors, voluntaris, operaris, tècnics, derrapadors, directius i un llarg etcètera de col·lectius implicats en l'esdeveniment, sigui directament o indirectament, a tots vosaltres, gràcies per l'espectacle que ens heu ofert.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny