• Enquesta en curs

  L'enquesta indecent. A qui dels tres convidaries a baixar una pista negra doble rombe, amb boira i neu marbre?

  boira-superbagneres-tremplin-violette-esquiros-tetras

  Avui us plantegem una enquesta indecent. Imagineu-vos que teniu l'oportunitat d'emportar-vos a una pista negra doble rombe un d'aquests tres polítics. No tenen possibilitat de tornar enrere, així que estan obligats a baixar avall sí o sí. Qui t'hi emportaries?

  Miquel Iceta, Ministre d'esports, pel seu paper poc convincent en la candidatura catalana als JJOO d'Hivern.
  Isabel Ayuso, presidenta de la comunidad de Madrid, que sobtadament i "desinteressadament" ha reivindicat la continuïtat de l'estació d'esquí de Navacerrada.
  Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, per la seva negativa persistent a acollir uns jocs d'hivern a Barcelona.

  Voteu!


  21%


  33%


  46%

  39 vots
 • La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


  Us proposem participar en aquesta enquesta a partir de l'article que publiquem avui sobre aquesta qüestió. Com en dieu vosaltres al dibuix que deixen rere seu les trepitjaneus?

  masella-la_plana-ruffles-trepitjat
  Aquest és el dibuix que trobem cada matí a les pistes d'esquí (Foto: Masella).
     65%


  12%


  12%


  12%

  43 vots
 • La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


  Us proposem participar en aquesta enquesta a partir de la nostra editorial que publiquem avui sobre aquesta qüestió. Què en penseu? Creieu que s'ha de posar ordre per regular l'accés a la muntanya? Hi pot anar tothom? Abans d'anar a la muntanya, no hauríem de saber què es pot fer i què no? Cal alguna formació mínima? Cal posar remei a la massificació creixent que hem vist aquest estiu? Potser un carnet de Federat? Què en penseu?

  banyistes-platja-llac-alta-muntanya-parc_natural_alt_pirineu
  Un grup d'excursionistes prenent un bany, activitat no permesa, en un llac d'alta muntanya dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu (Foto: PN Alt Pirineu).


   


  38%


  11%


  51%

  84 vots
 • La nostra enquesta: els accidents de muntanya


  Us proposem participar en aquesta enquesta a partir de la nostra editorial que publiquem avui sobre aquesta qüestió. Què en penseu?

  Els accidents de muntanya, s'han de fer públics sempre? O s'ha d'evitar fer-ne un excés?

  helicopter-medicalitzat-ist  82%


  13%


  4%

  45 vots
 • Esquiador: quan s'acabi el confinament, què creus que faràs?

  saint_lary_publisaint-lary-lugaresdenieve-ist

  El confinament és implacable amb tothom. Tots ens hem de quedar a casa i la nostra força moral i física se'n ressent. Però tranquils, això també tindrà un final. I quan arribi el final d'aquest confinament pel Covid-19 tots tindrem necessitat d'esbargir-nos i, en certa manera, recuperar el temps perdut. I això és precisament el volem saber al diaridelaneu sobre els nostres lectors. Què fareu quan tot aquest confinament s'acabi?

  I un matís. Com que entenem que molts teniu/tenim la sensació que la temporada s'ha fet molt més curta, és molt possible que intentem tornar a esquiar. Recuperar el temps de neu perdut. Us proposem aquestes 6 opcions. Quina creieu que s'ajustaria als vostres interessos?  18%


  21%


  3%


  9%


  42%


  6%

  33 vots
 • Amb quina d'aquestes dues opcions preferiu esquiar?

  la-molina-terrassa-roc-blancGaudint de la neu i el sol (Foto: arxiu).

  Avui a la nostra editorial de l'estat de pistes d'aquestes passades vacances, hem tractat sobre les condicions de neu i meteorologia amb les que hem estat esquiant des de Nadal fins a Reis. Una part de la massa esquiadora en té prou practicant l'esquí sota un cel blau radiant, sol, aire en calma i pistes obertes al 50 o 70%.

  En canvi altres prefereixen esquiar amb un comunicat de neu que ens informi que el 100% de pistes són obertes, que hi ha gruixos de neu superiors al metre i mig però que la meteorologia serà adversa, amb fred, vent i nevades freqüents.

  I vosaltres, amb quin comunicat i meteorologia preferiu esquiar d'entre aquestes dues situacions?  37%


  59%


  4%

  71 vots
 • Quina creus que serà la primera estació d'esquí en obrir al 100%?

  La temporada està resultant força complicada per a les estacions d'esquí. De fet, a dia d'avui, encara no n'hi ha cap que hagi pogut penjar el cartell més desitjat: "tot obert". Però les previsions per a les properes hores continuen anunciant nevades importants, tot i que els gruixos previstos han anat a la baixa respecte al que anunciaven fa uns dies. O sigui, s'allunyen del metre de neu que es podia preveure fa només 48 hores per a la Val d'Aran i nord del Pallars Sobirà.

  En qualsevol cas arriben precipitacions que s'aproparan als 50 cm al Pirineu central, occidental i vessant nord, i de 25 cm al Pirineu oriental i al vessant sud.  I ja sabem que al Pirineu amb 50 cm ja podem fer un bon forapistes o que amb 20 cm fem miracles. Així que... quina serà la primera estació en aprofitar la nevada al 100%?  16%


  8%


  3%


  3%


  22%


  5%


  3%


  3%


  3%


  3%


  11%


  3%


  3%


  3%


  0%


  0%


  14%

  37 vots
 • Creus que Ada Colau rectificarà la decisió de renunciar a la candidatura dels Jocs d'Hivern?


  37%


  63%

  51 vots
 • Que nevi al Pirineu, s'ha de considerar una notícia important?


  34%


  46%


  19%

  108 vots
 • Els mitjans hem fet un bon seguiment de la copa del món IPC 2015 a La Molina?


  14%


  86%

  7 vots


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny