Entrevistes

"La prioritat és que tothom gaudeixi de La Molina durant tot l'any"

Marta Viver Responsable comercial de La Molina

Marta Viver,La Molina
Marta Viver
Des de quan ets la responsable comercial de La Molina?
Sóc responsable comercial i màrqueting de La Molina des de la temporada 2013-2014.

Explica'ns breument en què consisteix la teva feina?
Entre les meves principals funcions destacar: la confecció dels plans operatius tant de la temporada d'hivern com la d'estiu, definició de la política de preus i condicions comercials, seguiment de l'atenció al client i mitjans, gestió de queixes, supervisió de la comunicació, seguiment de temes d'esponsoring, supervisió de la central de reserves i supervisió de la vessant comercial de les curses i esdeveniments que celebrem a l'estació.

Quant personal s'integra dins el departament comercial?
Del departament comercial depenen taquilles, atenció al client, central de reserves, esdeveniments i comunicació. El volum de personal resulta molt variable depenent de la temporada de l'any en què ens trobem.

Possiblement deveu rebre felicitacions, queixes, observacions... explica'ns una mica tot aquest món d'atendre els clients des del departament comercial?
El manteniment d'una relació continuada amb els clients realment és molt important a fi de conèixer les seves necessitats o problemes, cosa que ens ajuda a millorar dia a dia.
Des de La Molina intentem donar al client el màxim de vies de contacte amb l'estació, l'atenció telefònica, a través de la web i les xarxes socials, directament al nostre taulell d'informació, etc.
Rebre felicitacions sempre és un plaer, que el client et faci saber que està content amb la teva feina t'encoratja a seguir endavant.

Com voleu posicionar, comercialment, La Molina en el futur? O quines són les prioritats comercials per l'estació?
Actualment La Molina és una estació moderna i innovadora, que disposa d'una oferta esportiva i lúdica capaç de satisfer els gustos de tots els seus visitants, des dels debutants fins als atletes d'alt nivell, passant per aquelles persones que tenen una discapacitat o inclús per aquelles que no esquien i vénen a practicar activitats.
La nostra prioritat és que tothom gaudeixi de La Molina durant tot l'any, i seguir sent un referent com a destí turístic dins l'àmbit dels esports d'hivern i a l'estiu com a centre d'activitats lúdic-esportives.

Com ha funcionat la temporada fins ara? Satisfets?
Les condicions d'aquesta temporada han sigut idònies per a la pràctica de l'esquí, quasi tota la temporada hem pogut tenir l'estació oberta al 100% de pistes, remuntadors i quilòmetres esquiables, amb molt bona qualitat de la neu. Això ha comportat una molt bona afluència de visitants a l'estació. Fins ara molt satisfets i molt optimistes doncs els gruixos acumulats garanteixen l'esquí fins a final de temporada.

A que es deu l'èxit: sortim de la crisi, perquè hi ha hagut molta neu, per la rebaixa dels forfets?
L'èxit d'aquesta temporada és deu en bona part a les estupendes condicions de neu que hem tingut i també destacar que el passat estiu es va invertir en la xarxa de producció de neu que ens ha permès millorar les condicions de neu. No obstant el nostre client creiem que està apreciant molt especialment la reestructuració de les tarifes, junt amb el canvi de les franges d'edat, els infants de 7 a 11 han passat de 7 a 16, els júnior que eren de 12 a 14 ara són de 17 a 25 i no s'arriba a ser adult fins als 26 anys i la inclusió de nous productes com el forfet de 4 hores.

Quan tens festa, et quedes a esquiar a LM, visites altres estacions o aprofites per descansar de veritat?
Una mica de tot, m'agrada visitar altres estacions, també fer una mica d'spa o anar a veure el mar que és altre de les meves passions.

Com veus el projecte dels Jocs d'hivern?
Seria una excel·lent notícia. Constituiria un gran esdeveniment i la repercussió que tindria de cara a promocionar els esports d'hivern i la seva pràctica segur que seria importantíssima.

I la setmana blanca?
Per a La Molina va ser una molt bona iniciativa que va emplenar a tope d'escolars dues setmanes de la temporada. No obstant a La Molina històricament hi ha moltes escoles que hi porten els seus alumnes a aprendre i millorar esquí o snowboard.

QÜESTIONS PERSONALS

El millor i el pitjor de la teva feina?

El millor de la meva feina és poder col·laborar en el desenvolupament de La Molina i mantenir-la en el lloc en què es troba. Crec que és una de les primeres estacions de Catalunya i això ens porta també a ser de les primeres d'Espanya. És una gran estació amb moltes infraestructures i que ha estat i és un motor de l'economia de la Cerdanya. Es manté com un dels productes turístics més importants que té la Cerdanya i per a mi això és un orgull, especialment el fet d'aconseguir que cada temporada sigui una mica millor que la passada. Realment em considero molt privilegiada de poder treballar en allò que m'agrada.
El pitjor si he de dir-te alguna cosa seria l'estrès que a vegades es genera, especialment durant la temporada d'hivern, doncs és molt intensa i demana molta dedicació.

A quina edat i on vas començar a esquiar?
Vaig començar a esquiar amb 23 anys a La Molina.

Quina estació (que no sigui LM) tens de referència o t'agrada?
M'agrada molt Port Ainé, és una estació amb una qualitat de neu immillorable i amb unes vistes del Pirineu espectaculars. També intento cada hivern fer una escapada fins a Baqueira Beret, el Vall d'Aran té un paisatge impressionant.

Una pista o racó que t'agradi de La Molina especialment?
M'encanta baixar la pista Comabella, pista de nivell vermell a la zona de la Tosa. Especialment aconsellable a primeres hores del matí, s'agafa un cop deixes el Teleesquí de Set Fonts i ens trasllada a una visió de La Molina des d'un punt de vista força diferent del de zones més típiques com la central.

Què detestes més per esquiar, el vent o la boira?
No m'agrada gens la boira, perds totalment l'orientació i la sensació de mareig que provoca és força desagradable.

Un missatge final per als nostres lectors
Desitjar a tots els lectors del Diari de la Neu un bon final de temporada d'hivern, amb bons gruixos de neu i bona meteorologia.
També recordar-los que ben aviat, a partir del 3 de juny canviarem el blanc pel verd i donarem inici a una temporada d'estiu plena de noves activitats.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 

Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots