Notícia

Rescats: juny de 2020 ha superat en un 15% el de 2019

La majoria es concentren en cap de setmana

helicopter,GRAE,bombers,salvaments
Rescats: juny de 2020 ha superat en un 15% el de 2019 Autor/a: Facebook GRAE
Els Bombers fan al juny un 15% més de salvaments al medi natural respecte al mateix mes del 2019. La majoria de rescats i recerques es concentren en caps de setmana.


Els Bombers de la Generalitat han fet durant el mes de juny un 15% més de salvaments al medi natural que en el mateix període de l'any passat. Segons informa el cos en un comunicat, el majoria de rescats i recerques es concentren en caps de setmana. De fet, en els darrers quatre caps de setmana, els Bombers han treballat de mitjana en uns 22 serveis de rescat o recerca. Davant d'això, el cos ha fet una crida a la "prudència" en les activitats al medi natural, seguint els consells bàsics de seguretat a la muntanya juntament amb les mesures sanitàries per evitar contagis de covid-19.

A més, el cos ha recordat que la via ferrada Teresina de Montserrat continua desmuntada i tancada, després que en els últims dies s'hagi difós entre el col·lectiu excursionista i alpinista una ressenya on es mostra una línia de ràpels per baixar la paret de Santa Cecília. Bombers remarca que aquesta està feta utilitzant l'antiga ressenya de la ferrada, que està desmuntada i tancada des de fa un any.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots