Notícia

Visita inesperada a l'estació d'esquí de Puigmal

Imatges de la cota alta de l'estació, teleesquí Montserrat i paravents

puigmal,abandonada,paravents
Visita inesperada a l'estació d'esquí de Puigmal Autor/a: Diaridelaneu
Publiquem un àlbum de fotografies de la nostra visita d'avui 16 de juliol a la cota alta de l'estació d'esquí de Puigmal.


No estava previst fer cap visita a l'estació d'esquí de Puigmal. Com a mínim avui. Però un error en el camí per accedir al cim del Puigmal, des de la veïna vall de Vallcebollera, ens hi ha portat. Com no podia ser d'altra manera, ens hi hem apropat a fer unes fotografies. Així es conserva l'estació d'esquí de Puigmal, tancada des de la temporada 2012-13. O si ho preferiu, així es deteriora. Podeu veure les fotografies que hem publicat al nostre àlbum en aquest enllaç.

No és la primera visita que realitzem a les instal·lacions de l'estació d'esquí abandonada, però sí que és la primera vegada que centrem les nostres captures en la cota alta, sobretot en el que fou el teleesquí Montserrat. Podeu veure l'altre àlbum que hem publicat sobre Er Puigmal o els articles que hi hem dedicat en aquests enllaços que us relacionem al final de l'article.

Val a dir que el telecadira encara avui es troba en bon estat visual. Per contra, els teleesquís ja han començat a despendre's del cable i algun volant de la corba que fa a mitja traça ja ha quedat despenjada. Pel que fa als paravents hi ha de tot: alguns es troben en bon estat i altres ja s'han tombat per la força i pes del vent i la neu. Això passa especialment amb els situats a la cota més alta i a prop de la carena.

Articles

Quin futur li espera a l'estació d'esquí de Puigmal?
Així és com Puigmal se'n va anar cap a un tancament inevitable
Analitzant la situació de Puigmal amb Raymond Pouget, alcalde d'Er

Àlbums de fotografies

Visita a la cota alta de Puigmal estació d'esquí
Visita de tardor a l'estació d'esquí de Puigmal

Àlbums fotogràfics d'estacions abandonades

Llessuí, una estació d'esquí abandonada
Vallfosca Interllacs, les imatges sorprenents d'una estació d'esquí mai acabada

Comentaris

  • RAFAELSta Coloma de Gramenet

    Es un pena que estigui aixi, els que la hem disfrutat durant anys, sabem que era una estaciò de lo mes maca y acullidora, a veure si algú li don per recuperarla,

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny