Notícia

Vall de Núria ho posa fàcil als muntanyencs

Vall de Núria s'involucra en els esports de muntanya

vall de nuria,teleferic
Nou telefèric a Vall de Núria Autor/a: Vall de Núria
L’estació de muntanya de Vall de Núria va obrir al públic el 19 de juny. Des d’aleshores estan en funcionament el Cremallera, el Telefèric, l’hotel, el restaurant d’autoservei i la botiga. Enguany s’ha posat en marxa un servei d’àudio-guia gratuït a través d’una app mòbil, coneguda amb el nom de SmartGuide, que permet al visitant, en poc més d’una hora, descobrir els punts d’interès de la vall durant la seva visita.

D’altra banda es vol continuar amb la renovació de la proposta i oferta pel públic esportista. En aquest sentit es torna a apostar pel Tren de l’Excursionista, per al qual s’ofereixen diverses promocions en el preu del bitllet del tren cremallera que fa la 1a circulació de pujada.

També s’activen serveis especialitzats per a esportistes a l’Hotel Vall de Núria, amb cabina de massatges i una dieta “esportista”. Igualment s’han millorat les rutes i senders, s’ha confeccionat un nou mapa 3D de la vall amb rutes, s’han creat nous perfils a wikiloc i Strava i es manté la zona d’acampada amb els serveis habituals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny