Notícia

Promoció del Pirineu de Lleida com a destí de bicicleta de muntanya

El Patronat de Turisme de Lleida organitza un viatge de premsa per promoure la BTT

david cachon,jussa,bicicleta,btt
Un mountain biker professional, acompanyat d’un reporter gràfic, enregistren imatges amb BTT per distribuir-les a escala internacional Autor/a: Patronat de Turisme de Lleida
El Patronat de Turisme de Lleida organitza un viatge de premsa per promoure la BTT. Per aquest motiu aquests dies el mountain biker professional David Cachón, acompanyat d’un reporter gràfic, estan enregistrant diferents imatges i localitzacions amb BTT per distribuir-les a escala internacional.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida continua impulsat els viatges de premsa a la demarcació després d’aturar totes les accions programades en aquest sentit el 13 de març a partir de la declaració de l’estat d’alarma a causa de la Covid-19 amb una acció destinada a promocionar les activitats de turisme actiu que compta amb la participació de David Cachon, dues vegades campió del món de MTB Trial i record Guines de Salt al buit. David Chacon es un Mountain Biker professional i dirigeix la revista Wallride Magazine.

El Patronat ha reprès aquest press trip amb aquesta acció dirigida a promocionar les activitats de turisme actiu a la demarcació i més concretament les vinculades amb la BTT, la qual té la participació de David Chacón, acompanyat d’ un reportar gràfic de l’agencia Wallride, els quals enregistraran durant 5 dies de rodatge diferents vídeos de llocs emblemàtics practicant la bicicleta tot-terreny.

Les localitzacions on es faran els enregistraments de les imatges, entre avui dia 21 de juliol i el 25 de juliol, es troben situades a les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell.

Les imatges es distribuiran posteriorment entre diversos mitjans de comunicació de diferents països, tots ells relacionats amb el ciclisme de muntanya, on es mostraran les excel·lents condicions de la zona per a la pràctica del turisme actiu i especialment de la mountain bike. També elaboraran un reportatge per a la revista Wallride, amb distribució a l’Estat espanyol. Alguns dels enregistraments es faran per la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En tots els seus desplaçaments per les comarques del Pirineu lleidatà comptaran amb el suport i assessorament d’empreses especialitzades de cadascuna de les comarques per on faran els rodatges.

El Patronat de Turisme tenia prevista aquesta actuació per a la fi del mes d’abril, si bé es va haver de posposar fins ara per causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

Les comarques del Pirineu i la plana de Lleida proposen una gran oferta turística vinculada amb el món de les dues rodes. Per als esportistes als quals els agrada la BTT, el territori lleidatà ofereix 2.987 km de rutes per innombrables pistes forestals. Els 6 centres de BTT homologats distribuïts per les comarques de Lleida disposen d’una gran varietat de rutes senyalitzades, classificades en quatre nivells de dificultat, des de les més tècniques per alta muntanya a les fàcils pel fons de les valls. A més, ofereixen tots els serveis per al gaudi de la bicicleta, a més de funcionar també com a minioficina de turisme.

Per als aficionats al ciclisme, les carreteres lleidatanes concentren 77 ports de muntanya de 1a i 2a categoria, amb alguns trams amb pendents superiors al 6 % i que puntualment arriben al 15 %. A les panoràmiques de què es gaudeix des del cim segueix sempre el merescut i vertiginós descens, en algun d’aquests ports al llarg de trams de més de 10 km per un asfalt en bon estat.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial