Notícia

Panticosa i Cerler també obren a l'estiu

A Cerler es posarà en marxa el telecadira de l'Aneto

familia,llac,estiu,panticosa
Família a Panticosa Autor/a: Grupo Aramon
A Cerler es posarà en marxa el telecadira de l'Aneto i a Panticosa, el telecabina, a més dels serveis de restauració d'Ampriu i Petrosos. L'horari, de dilluns a diumenge, serà de 9,30 a 17,30, sent l'última pujada en els remuntadors mitja hora abans de finalitzar la jornada.


El grup Aramón obrirà Cerler i Panticosa del 17 de juliol al 30 d'agost per gaudir dels pics, els llacs, el senderisme i moltes altres activitats en aquestes valls de Pirineu aragonès en què el paisatge i les aventures a l'aire seran les protagonistes, quilòmetres de naturalesa per a unes vacances de muntanya. En Cerler es posarà en marxa el telecadira de l'Aneto i a Panticosa, el telecabina.

I per reposar forces amb una bona graellada amb vista a algunes de les muntanyes més altes de Pirineu. Tant a Cerler com a Panticosa es posaran en marxa els serveis d'hostaleria de Petrosos i Ampriu. L'horari d'obertura dels remuntadors serà de 9,30 a 17,30, i l'última pujada en els remuntadors mitja hora abans de la tanca.

Per a aquestes vacances de muntanya, el Pirineu aragonès ofereix quilòmetres i quilòmetres de natura. A més de les activitats que es poden realitzar a les estacions de Cerler i Panticosa com senderisme, running o BTT (més informació sobre rutes donin www.aramon.com), els que apostin per aquestes destinacions trobaran a les valls una infinitat d'activitats i experiències per viure a la natura, a l'aire lliure, gaudint d'un territori amb rutes i senders per als que s'inicien en el trekking, amb parcs d'aventura i natura, amb empreses dedicades a la BTT, experiències plenes d'adrenalina, activitats per fer a família o vols per a solcar els seus cels. Viatges Aramón permet reservar totes aquestes activitats per passar unes vacances de muntanya úniques.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial