Notícia

Panticosa i Cerler també obren a l'estiu

A Cerler es posarà en marxa el telecadira de l'Aneto

familia,llac,estiu,panticosa
Família a Panticosa Autor/a: Grupo Aramon
A Cerler es posarà en marxa el telecadira de l'Aneto i a Panticosa, el telecabina, a més dels serveis de restauració d'Ampriu i Petrosos. L'horari, de dilluns a diumenge, serà de 9,30 a 17,30, sent l'última pujada en els remuntadors mitja hora abans de finalitzar la jornada.


El grup Aramón obrirà Cerler i Panticosa del 17 de juliol al 30 d'agost per gaudir dels pics, els llacs, el senderisme i moltes altres activitats en aquestes valls de Pirineu aragonès en què el paisatge i les aventures a l'aire seran les protagonistes, quilòmetres de naturalesa per a unes vacances de muntanya. En Cerler es posarà en marxa el telecadira de l'Aneto i a Panticosa, el telecabina.

I per reposar forces amb una bona graellada amb vista a algunes de les muntanyes més altes de Pirineu. Tant a Cerler com a Panticosa es posaran en marxa els serveis d'hostaleria de Petrosos i Ampriu. L'horari d'obertura dels remuntadors serà de 9,30 a 17,30, i l'última pujada en els remuntadors mitja hora abans de la tanca.

Per a aquestes vacances de muntanya, el Pirineu aragonès ofereix quilòmetres i quilòmetres de natura. A més de les activitats que es poden realitzar a les estacions de Cerler i Panticosa com senderisme, running o BTT (més informació sobre rutes donin www.aramon.com), els que apostin per aquestes destinacions trobaran a les valls una infinitat d'activitats i experiències per viure a la natura, a l'aire lliure, gaudint d'un territori amb rutes i senders per als que s'inicien en el trekking, amb parcs d'aventura i natura, amb empreses dedicades a la BTT, experiències plenes d'adrenalina, activitats per fer a família o vols per a solcar els seus cels. Viatges Aramón permet reservar totes aquestes activitats per passar unes vacances de muntanya úniques.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny