Notícia

Juan Ramón Moreno és nomenat director de Grandvalira Nevasa

El nou director es posa al capdavant de la gestió de Grandvalira-Nevasa a partir del dilluns dia 27 de juliol

juan ramon moreno
Juan Ramón Moreno és nomenat director de Grandvalira Nevasa Autor/a: Grandvalira
Juan Ramón Moreno nou director de  Grandvalira-Nevasa. El nou director es posa al capdavant de la gestió de Grandvalira-Nevasa a partir del dilluns dia 27 de juliol. L’avala una llarga trajectòria de més de 20 anys en càrrecs de responsabilitat en empreses com Ikea, ING Direct, Stage Entertainment, Parques Reunidos i Neinver.


Juan Ramón Moreno és el nou director general de Grandvalira Nevasa, i s’incorpora en les seves funcions a partir del proper dilluns 27 de juliol.
 
Moreno compta amb més de 20 anys d’experiència en els àmbits comercial, màrqueting i de comunicació. Al llarg de la seva dilatada trajectòria professional ha exercit el càrrec de director Comercial i de Màrqueting, i de director de Màrqueting i Comunicació a diferents empreses com Ikea, ING Direct, Stage Entertainment o Parques Reunidos.
 
De nacionalitat espanyola, Moreno de 53 anys, és llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC. MBA per l'Institut d'Empresa i Programa de Digital Business DIBEX en ISDI.
 
El nomenament de Juan Ramon Moreno dona un impuls a la línia estratègica de la companyia amb l’objectiu de continuar fent créixer la marca Grandvalira així com la marca Ordino Arcalís.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny