Notícia

Juan Ramón Moreno és nomenat director de Grandvalira Nevasa

El nou director es posa al capdavant de la gestió de Grandvalira-Nevasa a partir del dilluns dia 27 de juliol

juan ramon moreno
Juan Ramón Moreno és nomenat director de Grandvalira Nevasa Autor/a: Grandvalira
Juan Ramón Moreno nou director de  Grandvalira-Nevasa. El nou director es posa al capdavant de la gestió de Grandvalira-Nevasa a partir del dilluns dia 27 de juliol. L’avala una llarga trajectòria de més de 20 anys en càrrecs de responsabilitat en empreses com Ikea, ING Direct, Stage Entertainment, Parques Reunidos i Neinver.


Juan Ramón Moreno és el nou director general de Grandvalira Nevasa, i s’incorpora en les seves funcions a partir del proper dilluns 27 de juliol.
 
Moreno compta amb més de 20 anys d’experiència en els àmbits comercial, màrqueting i de comunicació. Al llarg de la seva dilatada trajectòria professional ha exercit el càrrec de director Comercial i de Màrqueting, i de director de Màrqueting i Comunicació a diferents empreses com Ikea, ING Direct, Stage Entertainment o Parques Reunidos.
 
De nacionalitat espanyola, Moreno de 53 anys, és llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC. MBA per l'Institut d'Empresa i Programa de Digital Business DIBEX en ISDI.
 
El nomenament de Juan Ramon Moreno dona un impuls a la línia estratègica de la companyia amb l’objectiu de continuar fent créixer la marca Grandvalira així com la marca Ordino Arcalís.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial