Notícia

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló es manté en el calendari

Una de les novetats és que seran dos els equipaments que acolliran projeccions per garantir els límits d'aforament

public,festival,cinema,torello
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló es manté en el calendari Autor/a: Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló manté la cita adaptant-se a les mesures per reduir el risc de contagi.


El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló celebrarà, del 13 al 20 de novembre, la 38a edició. Segons els organitzadors, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA, mantindrà "la mateixa qualitat" tot i que s'adaptarà a les mesures dictades per les autoritats sanitàries per reduir el risc de contagi per la covid-19. Entre les novetats hi ha que es doblaran projeccions, que es faran al teatre Cirvianum i al cinema El Casal, per respectar els límits d'aforament. A més tant els espectacles com les conferències es podran seguir per 'streaming'.

Segons expliquen els organitzadors, en un comunicat, serà un festival "inèdit, diferent i excepcional", però que mantindrà "la mateixa essència i la mateixa qualitat". Tot i que apel·len al fet que "la cultura, en temps de la covid-19, és més necessària que mai", no descarten haver d'adoptar noves mesures en funció de l'evolució de la pandèmia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny