Notícia

Aprovada la redacció de l'informe tècnic i jurídic per a la viabilitat del telefèric del Carroi

Si el telefèric s'acaba implementant en les dues fases previstes, Andorrà La Vella esdevindrà peu de pistes de Pal

Aprovada la redacció de l'informe tècnic i jurídic per a la viabilitat del telefèric del Carroi
Aprovada la redacció de l'informe tècnic i jurídic per a la viabilitat del telefèric del Carroi Autor/a: Diari de la Neu
El Comú de La Massana elaborarà un informe tècnic i jurídic per a la viabilitat d'un telefèric que uneixi Andorra la Vella amb el pic de Carroi. Per aquest motiu s'ha donat llum verd a la provisió d'una partida de 20.000 euros per fer front a les despeses per a la redacció de l'informe.


Els comuns de la Massana i d’Andorra la Vella han acordat la realització conjunta d’un estudi tècnic i jurídic que validi si és viable el telefèric del Carroi. El treball es costejarà a mitges entre totes dues corporacions. El Comú de La Massana ja ha aprovat reservar una partida de 20.000 euros per poder tirar endavant l’informe. L’adjudicació d’aquest assessorament tècnic es preveu fer mitjançant un concurs públic i els dos comuns han acordat liquidar l’import a mitges, ja que el punt d’arribada es troba en territori de la Massana.

El conseller de finances, Jordi Areny, ha matisat que “estem en una fase inicial per poder disposar un informe tècnic per a la redacció del plec de bases, que posteriorment serviria per licitar la concessió administrativa i la construcció del giny”. Si el telefèric s'acaba implementant en les dues fases previstes, Andorrà La Vella esdevindria peu de pistes de Pal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista