Notícia

Soldeu El Tarter preveu que l'afluència d'esquiadors a pistes baixi prop d'un 25%

El Comú de Canillo apunta a una baixada d'entre un 20 i un 30% en la facturació de Grandvalira

Soldeu El Tarter preveu que l'afluència d'esquiadors a pistes baixi prop d'un 25%
Soldeu El Tarter preveu que l'afluència d'esquiadors a pistes baixi prop d'un 25% Autor/a: Diaridelaneu.cat
Segons va informar ahir la ràdio-televisió andorrana, el Comú de Canillo preveu que la facturació de a Grandvalira per a l'hivern vinent baixi entre un 20 i un 30%.


El comú de Canillo, accionista majoritari d'Ensisa (Soldeu El tarter), preveu una davallada entre un 20 i un 30% en la facturació de Grandvalira la temporada d'hivern. La variació dependrà de l'arribada del turisme internacional, que al domini representa el 30% del total de dies d'esquí venuts. Aixó ho ha declarat a la ràdio-televisió andorrana elcònsol de Canillo, Francesc Camp, qui considera que és difícil fer previsions a aquestes alçades de l'any sobre la temporada d'esquí.

L'evolució de la crisi sanitària marcarà l'arribada dels esquiadors. No serà fins a final d'agost o inici de setembre quan es podrà tenir una primera idea, amb les reserves fetes pels majoristes de viatges. Tot i això, Grandvalira té previst ja un pla de contingència, prenent com a punt de partida que l'escenari serà negatiu en comparació amb l'any passat.

Francesc Camp creu que la resposta a la davallada en la facturació passa per prioritzar recursos i reduir inversions en funció del nivell d'ingressos previst. 
Quant als temporers, el cònsol de Canillo assegura que com s'està desenvolupant la crisi sanitària, no hi haurà tanta necessitat de treballadors de fora i proposa donar feina prioritàriament als aturats que hi pugui haver al país.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny