Notícia

Ajuts econòmics per a la promoció de les estacions d’esquí nòrdic

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida destina un ajut de 13.000 euros a l'esquí de fons

esqui nordic,tuixent
La Diputació de Lleida ajudarà econòmicament a la promoció de les estacions d’esquí nòrdic Autor/a: Tot Nòrdic
El Patronat de Turisme de Lleida ratifica els ajuts que rebran les estacions de nòrdic del Pirineu de Lleida, una qüestió que ja s'havia avançat a diaridelaneu.cat el maig passat.

El Consell d’Administració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, reunit aquest matí de forma telemàtica sota la presidència del president de la corporació, Joan Talarn, i de la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, ha aprovat diversos convenis de col·laboració amb diferents entitats del territori per a la promoció turística de les comarques lleidatanes per un import global de 680.000 €.

Entre els convenis aprovats figuren els subscrits per a aquest any 2020 amb les federacions d’hostaleria, turisme rural i càmpings de la demarcació de Lleida i amb la mancomunitat d’estacions d’esquí nòrdic del Pirineu de Lleida, per incentivar accions de promoció als seus sectors respectius.

Els convenis de col·laboració aprovats pel Consell d’Administració estipulen per a aquest any 2020 un import de 45.000 € per a la Federació d’Hostaleria de Lleida i de 35.000 € per a l’Associació de Càmpings i el Turisme Rural de Lleida, respectivament. L’import destinat a la mancomunitat d’estacions d’esquí del Pirineu per a la promoció turística de les comarques del Pirineu és de 13.000 €, que inclouen accions promocionals, de difusió, d’elaboració d’estudis i també de formació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny