Notícia

Vallnord-Pal-Arinsal, Naturlandia i Grandvalira creen el producte 3Parks

Les estacions d'esquí andorranes s’uneixen per crear un únic producte per aquest estiu

Telecabina,pal,estiu,floretes,Massana
Telecabina de La Massana Autor/a: Vallnord
Les societats EMAP, CAMPRABASSA i ENSISA, han tancat un acord per la comercialització conjunta del producte Andorra 3 Parks . Es tracta d’un passi que té com a objectiu donar més visibilitat als parcs familiars de referència al país per gaudir de l’estiu, potenciant també el destí Andorra i la seva natura.

Andorra 3 Parks serà el nou producte conjunt que inclourà activitats vàlides per gaudir a les estacions de Vallnord-Pal-Arinsal, Naturlandia i Grandvalira.

Es tracta d’un forfet conjunt que serà vàlid a partir de l’1 d’agost fins al 13 de setembre del 2020 i oferirà la possibilitat de realitzar activitats als tres dominis.

A Vallnord-Pal-Arinsal el client podrà aprofitar d’un viatge de pujada i baixada al telecabina de la Massana i un passi per una mànega amb kàrting. Per la seva banda, Naturlandia inclourà dues activitats: a la cota 1600, airtrekk amb baixada per tirolina i a cota 2000, l’accés al Parc d’Animals. Finalment, Grandvalira oferirà també un viatge de pujada i baixada al telecabina de Canillo amb accés al tobogà alpí Màgic Gliss. Aquest forfet no consecutiu podrà adquirir-se online via web o a qualsevol de les guixetes de les tres estacions amb un preu de llançament de 49€ per unitat.

Durant l’estiu, les tres estacions ofereixen tota mena de serveis per al client destinats a gaudir de la natura a la muntanya d’una forma alternativa. La finalitat principal d’aquest nou producte és poder unir forces entre les estacions del país, promoure el destí Andorra i potenciar les activitats de lleure en família. És la primera vegada que aquestes tres entitats es sumen per oferir un producte conjunt a Andorra durant l’estiu i que s’espera que tingui una continuïtat per als anys vinents.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny