Notícia

Beacon, la pel·lícula del diumenge tarda

Pel·lícula d'snowboard d'esperit 100% urbà


Poques paraules, banda sonora desconcertant i cabrioles sobre una planxa de surf en localitzacions gairebé sempre urbanes. Aquest podria ser en síntesi el resultat d'aquesta pel·lícula de 45 minuts. És curiós com aquest nois mai es fan mal, sobretot després de veure el resum final de clips i comprovar que per fer una línia urbana de descens a vegades es requereixen deu bones pinyes. I sense casc. Interessant veure com intenten "petar" una planxa de surf i no ho aconsegueixen. Curioses les reaccions d'alguns espectadors de la llunyana Kamchatka.  En definitiva, gaudiu-la però com es diu ara, no intenteu fer el que veureu en aquestes imatges realitzades per professionals de la taula de surf. Publicada en obert des de gener de 2018.


Watch more skiing & snowboarding films with a FREE TRIAL of Echoboom Sports, the essential subscription for action sports films available on all your favorite devices. Get it now at http://www.TryEchoboom.comm.

Louif Paradis has emerged as one of the most respected snowboarders of all time. Collaborating with Hayden Rensch, Beacon is a compelling depiction of a rider at his peak with an aesthetic complimenting the action in never before seen ways.

Subscribe to Echoboom Sports!
http://bit.ly/18VxJeD
Check out the new http://www.echoboom.tv
Like us on Facebook: https://www.facebook.com/echoboomsports
Follow us on Twitter: https://twitter.com/EchoBoomSports
Follow us on Instagram: http://instagram.com/echoboomsports

Opinions

Més opinions

Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


40%


8%


52%

77 vots