Notícia

El 32è premi internacional 'Pica d'Estats" s'ajorna fins al 2021

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha acordat no convocar el 32è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet per a aquest any 2020 i traslladar la nova convocatòria del guardó de cara a l’any vinent per causa de la pandèmia sanitària.
Atesa l'excepcionalitat provocada per la Covid-19, a partir del 14 de març es va reduir al mínim l’activitat de la premsa turística i es van suspendre tots els viatges de premsa a les comarques de Lleida, tant en l’àmbit estatal com internacional.

Fins al final d’aquest mes de juliol no s’han pogut començar a reprendre de manera gradual alguns dels viatges de premsa programats a la demarcació, però aquesta situació ha repercutit en la dinàmica de producció de treballs periodístics enfocats a la promoció del territori en l’àmbit turístic, motiu pel qual s’ha considerat avinent no fer la convocatòria del 32è premi turístic per a aquest any 2020 i traslladar-la a l’any vinent.

La nova convocatòria del certamen, que correspondrà a l’edició 32 del Premi periodístic internacional “Pica d’Estats”, estarà oberta a la participació de tots els treballs publicats o emesos des del 19 d’octubre de 2019 fins a la data de la convocatòria de la nova edició l’any 2021.

El guardó tindrà una dotació econòmica de 45.000 €, distribuïts en un premi especial de 10.000 € al millor treball escollit pel jurat entre els 8 reportatges guanyadors en les diferents categories i altres 7 premis de 5.000 € cadascun.

Acte de lliurament del 31è Premi “Pica d’Estats”

D’altra banda, per causa també de la situació generada per la crisi sanitària encara no s’ha pogut dur a terme l’acte de lliurament del 31è Premi “Pica d’Estats”. La celebració de l’acte s’ha previst per al proper mes de setembre en una data encara per determinar.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


11%


56%

9 vots