Notícia

Vall de Núria culmina la gestió del control d'aforament al cremallera

El client adquireix el bitllet amb data i circulació de pujada i de baixada concretes i s’assegura disponibilitat de places

vall-de-nuria,cremallera,hivern
Vall de Núria culmina la gestió del control d'aforament al cremallera Autor/a: Vall de Nuria
Montserrat i Vall de Núria culminen la gestió del control d'aforament als cremallera amb la implementació del sistema de venda en línia dels bitllets.


Vall de Núria i el Cremallera i Funiculars de Montserrat han culminat aquest estiu el procés de control d’aforament als trens cremallera amb la implementació d’un sistema en línia de reserva anticipada dels bitllets, un procés que forma part de l’estratègia de digitalització de processos als actius de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i que permet, en situacions com l’actual, fer un control d'aforaments automatitzat a les instal·lacions.

Amb la venda anticipada en línia el client adquireix el bitllet amb data i circulació de pujada i de baixada concretes i s’assegura, així, la disponibilitat de places per al dia de visita. Per poder realitzar la compra en línia només cal accedir als webs de les respectives destinacions. L’objectiu és el de comercialitzar el gruix de l’oferta de places disponibles a través d’aquest canal i oferir a les persones usuàries una opció de compra més còmoda i dinàmica.

Tant a Vall de Núria com a Montserrat, la venda anticipada en línia conté un bitllet electrònic que permet l’embarcament exprés amb accés directe al tren sense haver de passar per la taquilla. A Montserrat, per accedir-hi cal presentar-lo a l’agent d’estació en el moment de l’embarcament mentre que a Vall de Núria el control d’accés és automàtic i està instal·lat a les estacions de Ribes-Enllaç, Ribes Vila, Queralbs i Núria. El trajecte d’anada i tornada amb el Cremallera de Vall de Núria té un cost de 25,50 euros i el trajecte d’anada, de 16. Les tarifes del Cremallera de Montserrat van des de 6,90 euros en el trajecte d’anada fins a 11,50 el d'anada i tornada.

Més informació a valldenuria.cat i cremallerademontserrat.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots