Notícia

Vallnord-Pal-Arinsal vol començar la temporada d'hivern el 28 de novembre

S'apostarà per contractar majoritàriament professionals del país i fronterers

pal,operari,conductor,telecadira
S'apostarà per contractar majoritàriament professionals del país i fronterers Autor/a: Martin Imatges
Vallnord Pal-Arinsal preveu una temporada d'hivern de màxims. Es vol aprofitar l'experiència de l'estiu, que està funcionant millor del previst, per dissenyar una campanya d'hivern el més semblant possible al d'altres anys. S'apostarà per contractar majoritàriament professionals del país i fronterers. Així ho recull avui la ràdio-televisió pública andorrana.


Vallnord Pal-Arinsal ja treballa amb la previsió d'obrir temporada el 28 de novembre i tancament a mitjan abril. Així ho recull avui la ràdio-televisió pública andorrana, després d'entrevistar el director general d'EMAPJosep Marticella.

El director general creu que per al turisme de proximitat Andorra és una garantia i en aquest sentit cal insistir a convèncer els esquiadors del Regne Unit perquè també ho vegin així. Es preveu, això sí, que la facturació es redueixi entre un 10% respecte a l'hivern passat i un 20% respecte a fa dos hiverns.

Treballadors del país o fronterers

També ha declarat que no s'arribarà als 700 treballadors d'altres temporades. En aquest sentit, Marticella ha explicat a la televisió andorrana que s'haurà de reduir el nombre de personal i les despeses de funcionament en la mesura del possible.

S'apostarà per contractar treballadors del país i fronterers, sense oblidar també els no comunitaris, tot i que amb unes xifres més modestes que altres hiverns. La prioritats dles llocs de treball serà la gent del país, residents i transfronterers, però també ha remarcat que caldrà comptar amb els no comunitaris.

Pel que fa a les inversions, la xifra per a la propera temporada s'apropa als 2 milions d'euros, destinats bàsicament a la producció de neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny