Notícia

...i tu, qui creus que guanyarà, la bicicleta o els esquís?

Una mateixa pista de Whistler Blackcomb baixada amb esquís i en bicicleta btt


És estiu i ja se sap. Els qui ens agrada esquiar també ens acostuma a agradar la bicicleta. I molts dels qui practiquem les dues modalitats també ho acostumem a fer a la mateixa estació. I això és el que ha portat a un habitual de Whistler a posar-se a a si mateix a prova. A l'hivern va fer la pista esquiant i ara l'ha fet en bicicleta. Com es va més ràpid per una pista verda-blava? Esquiant o deixant-se anar amb bicicleta?És estiu i ja se sap. Els qui ens agrada esquiar també ens acostuma a agradar la bicicleta. I molts dels qui practiquem les dues modalitats també ho acostumem a fer-ho a la mateixa estació. I això és el que ha portat a un esquiador i mountainbiker habitual de Whistler a posar-se a a si mateix a prova.

A l'hivern va fer una pista esquiant i ho va enregistrar amb una Go-pro, o similar, i ara ha baixat per la mateixa pista amb una bicicleta, a la qual també hi ha adaptat una go-pro. Les imatges enregistrades les ha posat de costat i ara es pot comprovar que de les dues modalitats n'hi ha una de força més ràpida.

I vosaltres quina creieu que ha estat la més ràpida?

Per cert, a banda de la curiosa comparativa i els paisatges sempre agradables de veure de la muntanya en contrast hivern-estiu, ens encanta la banda sonora.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny