Notícia

5 bons articles per al Dia Mundial de la Fotografia

El 19 d'agost se celebra el Dia Mundial de la Fotografia

skimo,posta sol
Avui és el Dia Mundial de la Fotografia Autor/a: Diaridelaneu.cat
Avui us presentem 5 bons articles i entrevistes publicades al diaridelaneu sobre el món de la fotografia aplicada a la neu o als esports d'hivern.


La relació d'articles i entrevistes publicades sobre el món de la fotografia vinculada a la neu.

1 • "Cada temporada fem de l'ordre d'unes 40.000 fotografies"

Entrevista amb Ramon Boter, responsable de comunicació de l'estació d'esquí de Masella. Ens parla de la seva feina en aquesta estació d'esquí, com s'organitza i el perquè de la importància de les xarxes socials en la comunicació, a més d'algunes interioritats i curiositats.
Tens l'article en aquest enllaç.

cada-temporada-fem-de-lordre-dunes-40.000-fotografies
Ramon Boter (Foto: IST).

2 • Vídeo entrevista amb Oriol Molas, fotògraf de La MolinaVídeo-entrevista amb Oriol Molas, fotògraf oficial de La Molina, però també de les curses de la Copa d'Europa i Copa del Món d'esquí alpí.
Tens l'article en aquest enllaç.

oriol_molas

3 • Entrevista amb Aleix Alexandre, de descobreixCatalunya

No hi podia faltar un instagramer en aquest recull. L'Aleix és un dels responsables de DescobreixCatalunya, un compte d'instagram amb més de 175.000 seguidors . I el seu perfil privat en té més de 40.000.
Tens l'article en aquest enllaç.

aleix-alexandre-descobreixcatalunya-confinament

4 • Entrevista amb Toni Grases, el fotògraf de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern

Natural de Barcelona (1973), Toni Grases fa 18 anys que viu al Pallars Sobirà i 16 que és el fotògraf oficial de la FCEH. A més, cobreix altres disciplines mitjançant la seva marca Photoset.es. Reconeixible per la seva actitud positiva i proactiva, Grases es converteix en un camaleó quan cobreix una competició. Desapareix entre la multitud i l’entorn natural, es manté fora de la vista durant unes quantes hores i apareix, quan un menys s’ho espera, amb un recull de fotografies a la càmera de primer nivell. Feina feta. Quina és la següent?
Tens l'article en aquest enllaç.

toni_grases-fotograf-fceh
Toni Grases (Foto: FCEH).

5 • Així estava La Molina fa un any. Així la tenim avui.

En aquest cas us mostrem una notícia amb dues fotografies com a centre d'interès i que va tenir molt bona acollida. Es van publicar dues imatges capturades en el mateix lloc però amb un any de diferència. En la primera imatge es veia tot el rètol de la pista Comabella i Barcelona sense massa gruix de neu als seus peus, i una altra en el qual el cartell senyalitzador estava gairebé enterrat.
Tens l'article en aquest enllaç.

comparativa-un-any-comabella-la-molina-1
Rètol d'accés a les pistes Comabella i Barcelona (Foto: IST).

I com a extra....

A banda d'aquests 5 articles us convidem a fer una visita al nostre Àlbum de fotografies, on any rere any hi anem publicant diferents Àlbums que també us poden resultar entretinguts de veure. I com a extra, també us deixem amb aquest article basat en dues fotografies. Es tracta de El Teide i el Gra de Fajol: dos cims de perfils similars? on podem comparar com la silueta d'aquestes dues muntanyes és molt i molt similar.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny