Notícia

Menys esquiadors britànics al Pirineu per al proper hivern

Neilson reduirà significativament el nombre de turistes britànics aquest hivern

avio,aerolineas-argentinas,ushuaia
Menys esquiadors britànics al Pirineu per al proper hivern Autor/a: Diaridelaneu.cat
El majorista de viatges Neilson manté el compromís de portar turistes britànics aquest hivern, però les xifres es reduiran significativament i no s'aproparan ni de lluny als 6.000 clients que preveia fa un parell de mesos.


L'impacte de la pandèmia de la Covid-19 està afectant el sector dels viatges. Les restriccions que han imposat molts Estats han propiciat desconfiança entre els consumidors, i això té especial incidència en els vols xàrter. Per aquest motiu, i segons informa avui la ràdio-televisió pública andorrana, aquests efectes ja els està rebent el majorista Neilson, que cada hivern porta uns quants milers de clients britànics al país atrets pel turisme de neu.

Tal com informa AndorraDifusió, la intenció del majorista és mantenir el compromís amb Andorra però és segur que les xifres de britànics es reduiran significativament i s'allunyen dels 6.000 que es van anunciar fa un parell de mesos.

Per contra l'agència Andorra Travel Service, especialista en el mercat de la Gran Bretanya, ha detectat un cert augment de l'activitat. La clau, expliquen, és oferir unes condicions molt flexibles per fomentar les reserves i garantir la protecció del reemborsament en cas que els governs del Regne Unit i Irlanda impedeixin els viatges.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny