Notícia

Quin futur li espera a l'antic forfet Vallnord?

L’antic forfet Vallnord cau un 60% després de la privatització d’Arcalís

forfet,arcalis
Quin futur li espera a l'antic forfet Vallnord? Autor/a: Vallnord
El digital andorrà Bondia publica avui que la continuïtat del forfet conjunt entre Arinsal, Pal i Arcalís podria tenir un final abans del que s'havia previst. La compra d’aquest abonament va baixar la temporada passada fins a un 60% en relació amb la temporada 2018-2019 i n'expliquen els motius.


El forfet Valls del Nord, que permet esquiar a les estacions de Pal, Arinsal i Arcalís podria estar predestinat a desaparèixer ben aviat, segons informen avui al digital andorrà Bondia.ad. Tot i que les respectives societats explotadores, EMAP i SECNOA, asseguren que la voluntat segueix sent mantenir-lo durant els tres anys acordats, la caiguda de les vendes podria precipitar-ne la seva desaparició. El motiu no és altra que la compra d’aquest abonament va baixar la temporada passada fins a un 60% en relació amb la temporada 2018-2019.

Preguntat sobre el seu futur per l'esmentat digital, el director de màrqueting de Grandvalira, David Ledesma, assegura que el forfet Valls del Nord, que permet esquiar a les estacions de Pal , Arinsal i Arcalís, segueix ben vigent. Recorda que el juny de l’any passat, EMAP i Secnoa, després d’una crisi que gairebé acaba amb la marca, van acordar mantenir aquest passi durant tres temporades, és a dir, fins a la 2021-2022. I afirma que la voluntat és mantenir el compromís.

El problema, explica Ledesma, és que el passi conjunt entre Pal Arinsal i Ordino Arcalís “s’ha vist canibalitzat pel forfet propi d’Ordino Arcalís i també per l’ús del forfet de temporada de Pal Arinsal”, que es va llençar una temporada abans que el de l’estació ordinenca i que ja va restar vendes al forfet Vallnord. A banda, però, semblaria que Secnoa no té gaire estimació per l’abonament conjunt. Segons van confirmar alguns clients, els usuaris del forfet Valls del Nord no sempre van ser ben rebuts a les pistes d'Arcalís.

Oficialment, però, no hi ha aquesta voluntat. Segons assegura el director de màrqueting de Grandvalira, el forfet Valls del Nord “és un forfet que forma part de la nostra oferta”. A més remarca que “és un forfet històric i ara comparteix mercats amb un forfet propi”. Ledesma insisteix que “l’usuari del forfet Valls del Nord és ben rebut a Ordino Arcalís” i explica que hi ha hagut un nombre important de clients fidels de l’estació ordinenca que han preferit seguir comprant el passi conjunt amb Pal Arinsal en lloc del de l’estació perquè volen alternar esquiades a Arcalís i Pal Arinsal.

El director de màrqueting de Grandvalira argumenta que l’empresa ha volgut donar valors afegits al forfet propi d’Arcalís, com ara dies d’esquí a Grandvalira i dies d’esquí a estacions internacionals. Afirma que un bon nombre de clients van aprofitar l’hivern passat la gratuïtat de cinc dies per descobrir destinacions com ara l’estació suïssa de Verbier i actualment hi ha converses per sumar “estacions de referència” a aquesta oferta ha declarat Ledesma al digital Bondia.ad.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny