Notícia

Millors accessos per arribar a les estacions d'esquí nòrdic d'Aransa i Lles de Cerdanya

La carretera d'accés a Lles de Cerdanya tindrà un tram nou el 2022

LV_4036,carretera,senyalitzacio,aransa,lles
La Diputació de Lleida ha aprovat el projecte per ampliar i millorar part de la carretera LV-4036 Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Diputació de Lleida ha aprovat el projecte per ampliar i millorar un nou tram de la carretera LV-4036 que uneix Martinet i Lles. Al seu pas també connecta quatre poblacions més: Travesseres, Viliella, Músser i Aransa. Aquesta via de comunicació és molt freqüentada a l’hivern per accedir a les pistes d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya i Aransa.

/lv_4036-carretera-senyalitzacio-aransa-lles-ist

La carretera de Lles tindrà un tram nou el 2022 per al qual es preveu que es comenci a executar durant la tardor. Tindrà un pressupost d’1,2 milions d’euros per a un tram de 2,5 quilòmetres entre els nuclis de Travesseres i Lles i consistiran en renovar el ferm i eixamplar la via.

Aquestes obres de millora serviran per culminar la remodelació que va començar l’any 2016, quan la Diputació de Lleida va destinar més d’un milió d’euros per a millorar la seguretat  i l’estat general d’un tram de carretera, així com recondicionar l’encreuament amb la via que porta a Aransa. Les condicions meteorològiques de la zona i l’afluència d'esquiadors durant la temporada d’hivern a les dues estacions d’esquí nòrdic han propiciat que el ferm de la carretera pateixi un fort desgast.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny