Notícia

Negatiu Covid per als esquiadors de la FAE

Els esquiadors han donat negatiu en els tests i ja poden tornar als entrenaments

esquiadors,FAE,test,covid-19
Negatiu Covid per als esquiadors de la FAE Autor/a: FAE
El passat dilluns, a l’edifici de Bombers de Santa Coloma, a Andorra, les esquiadores i els esquiadors de la FAE (Fedració Andorrana d'Esquí) es van sotmetre als pertinents tests del COVID-19, amb resultat negatiu per a tots.

Aquestes proves estaven emmarcades dins dels procediments previs abans de tornar als entrenaments. Després dels dies de vacances que van tenir els i les esquiadores, la tornada a l’activitat incloïa un pas previ per poder tornar a les sessions grupals al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO). Així, van haver de sotmetre’s als tests del COVID, amb resultat negatiu per a tots.

D’aquesta manera, la FAE complia amb els protocols per poder fer ús de les instal·lacions del CTO i així reprendre els
entrenaments d’aquest estiu. Max Tissot, director d’alpí: “Els tests que vam fer el dilluns eren per comprovar que tothom estava bé a nivell de coronavirus després de les vacances. Com que tothom ha marxat, alguns a fora d’Andorra, i altres no, hem volgut assegurar-nos de què no hi havia problemes abans de tornar a fer entrenaments conjunts i, sobretot, d’entrar al CTO, que és un espai tancat".

Tissot explica que ha estat "gràcies a Sanitat i a Govern ens han facilitat l’organització d’aquests tests, que es van fer al casal de Bombers de Santa Coloma. Tot ha anat molt bé, els tests són cent per cent negatius, de forma que tothom ha pogut reincorporar-se al seu grup d’entrenament, abans de marxar a esquiar a final de mes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny