Notícia

Núria Pau entrenarà amb l'equipe Limone

L'equip entrena a l'estació d'esquí de Limone Piemonte

nuria pau
Núria Pau entrenarà amb l'equipe Limone Autor/a: Ag
L’esquiadora catalana escull l’equip amb seu als Alps Italians per afrontar la nova temporada després de la pandèmia.


Núria Pau, representant femenina en esquí alpí en el circuit de Copa d’Europa i del Món d’Slalom i Gegant, entrenarà a partir d’aquesta temporada amb l’Equipe Limone, un equip del Piemonte que reuneix totes les característiques que buscava la jove esquiadora per començar aquesta nova etapa. Després d’uns mesos allunyada de les pistes a causa de la pandèmia, Núria Pau ha trobat en la petita població de Limone la oportunitat per encarar les properes competicions a un màxim nivell i lluitar pel seu somni olímpic.

L’esquiadora catalana entrenarà amb l’equip a l’estació d’esquí de la localitat i des d’allà es desplaçarà per a realitzar competicions, entrenaments específics i tests de rendiment. Tot i que les primeres proves del campionat no començaran fins a finals de novembre, a Noruega, Núria Pau ja va tornar als entrenaments a pista cap a principis de juliol per anar agafant el ritme després d’un temps allunyada de la neu a causa de la COVID-19. Pel que fa al calendari de competicions, està previst que compagini algunes de les curses FIS que es disputaran a Itàlia amb les proves dels circuits de Copa d’Europa i del Món a l’inici de 2021. Tot i que el programa no està tancat, s’anunciarà en els pròxims mesos.

La preparació física de la Núria Pau aquesta temporada anirà a càrrec de Jaime Gil i Ernesto Rodríguez, que li faran una programació personalitzada. D’aquesta manera, els entrenaments s’aniran adequant progressivament per tal d’aconseguir els objectius per aquesta temporada i la que ve. Les pròximes fites més importants per a la de Ribes de Freser són els mundials del 2021 i els Jocs Olímpics de Pequín 2022. Jaime Gil compta amb més de quinze anys d’experiència en preparació física d’esquí, havent treballat com a preparador físic en les federacions espanyola i monegasca d’esports d’hivern, exercint de professor a la Universidad Europea de Madrid i portant a terme projectes d’investigació, amb els quals ha publicat 10 articles acadèmics en revistes de prestigi en el món de l’esport. Pel que fa a Ernesto Rodríguez, ha estat tècnic consultor de la federació noruega d’esquí alpí en l’actualització de programes formatius per a entrenadors i programes de millora del rendiment dels esquiadors de l’equip nacional. També ha estat tècnic de la federació espanyola i ha entrenat cinc equips noruecs i sis corredors de talla mundial, un dels quals ha pujat al podi en més d’una ocasió en el circuit de la Copa del Món.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny