Notícia

Objectiu per a La Rabassa: portar una prova de la Copa del Món d'esquí de fons

Ho ha anunciat avui el cònsol Major de Sant Julià de Lòria, on s'hi ubica l'estació de fons de La Rabassa

Autor/a: Naturlandia
La Rabassa, única estació d'esquí de fons del Principat d'Andorra, vol posicionar-se en el mercat internacional de l'esquí nòrdic i de fons. Per aquest motiu el cònsol de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, vol que les pistes d'esquí nòrdic de la Rabassa es converteixin en una parada de la Copa del Món d'esquí de la modalitat de fons.


El cònsol de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, vol que les pistes d'esquí nòrdic de la Rabassa es converteixin en una parada obligada de proves de la Copa del Món d'esquí de fons. En aquest sentit ha avançat a la cadena pública de la ràdio televisió andorrana que el primer pas serà comprovar que les pistes són homologables i amb capacitat suficient per acollir proves de Copa del Món.

Aquest és un dels encàrrecs que té Xavier Ajona com a nou director general de Naturlàndia, dins la qual s'integra l'estació d'esquí de fons de La Rabassa. El mes de setembre haurà de presentar el nou pla director, que haurà de decidir les activitats que es mantenen. El nou director haurà d'estudiar, doncs, la viabilitat que tenen les pistes d'esquí de fons per ser seu de grans esdeveniments de renom mundial.

També es vol col·laborar amb altres estacions d'esquí, amb forfets combinats i activitats diverses. A final de setembre es presentarà el nou pla director a la junta d'accionistes de Camprabassa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny