Notícia

Practicar el descens de barrancs mentre s'aprèn geologia

Una empresa de guies del Pirineu proposa una alternativa a la forma tradicional de baixar barrancs

descens de barrancs
Descens per un barranc amb Exploraguies.com Autor/a: Exploraguies.com
Una empresa de guies del Pirineu proposa una alternativa a la forma tradicional de baixar barrancs. Una experiència diferent, complementària i de coneixement de l'entorn a l'hora de practicar el descens de barrancs acompanyats per geòlegs.


Fa tres anys va començar una alternativa a la tradicional forma practicar el descens de barrancs. Es tracta de gaudir d’aquest esport d’aventura mentre es practica en companyia d’un geòleg. L’experiència que ja suposa en si mateix el descens de barrancs es complementa amb una activitat que permet conèixer més i millor la geologia del Pirineu. La iniciativa l’organitza l’empresa Exploraguies.com, especialitzada en esports d’aventura al Pirineu.

Un dels barrancs que permeten aquesta nova combinació de descens de barrancs i geologia és el de l’Infern, al Pallars Sobirà. Aquest engorjat permet interpretar de forma molt visual la modelació del paisatge fins als nostres dies i com es transformarà en el futur. A banda del barranc interpretat, sovint l’activitat també inclou la visita a l’estany de Montcortès i la Mina Eureka de Castell-Estaó. El patrimoni geològic, fòssil i un entorn propici per als esports d’aventura fan del Pirineu de Lleida un escenari privilegiat, complementari i únic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny