Notícia

L’equip masculí de tècnica de la FAE tanca una estada en indoor

A dia d'avui ja són a la glacera Stelvio

Peer Snow Valley
L’equip masculí de tècnica de la FAE tanca una estada en indoor al Peer Snow Valley Autor/a: Peer Snow Valley
L’equip masculí de tècnica de la FAE tanca una estada a l’indoor de Bèlgica i ja es prepara a la glacera de l’Stelvio.


L’equip de tècnica masculí de la Federació Andorrana d'Esquí ha estat els últims dies a una estada indoor a Bèlgica. Un grup de sis esquiadors i tres tècnics van ser al Peer Snow Valley belga durant quatre dies, mentre que des d’ahir són a l’Stelvio, per entrenar altres sis dies més.

Els altres equips del bloc nacional treballen de la mateixa manera per preparar la temporada. El bloc de velocitat femení, amb Cande Moreno, i el masculí, amb Matías Vargas i Kevin Courrieu, han estat a Les Deux Alpes des del passat dia 20 fins el divendres 28. El grup té ara un bloc de descans i de físic a França. Més tard, des del dia 1 de setembre fins el 7 tornaran als entrenaments a Saas Fee, per després tornar novament a la neu, del 15 al 23, en aquest cas a l’Stelvio per fer una estada de
velocitat.

Per altra part, l’equip de tècnica femení també ha tornat a la neu. Mireia Gutiérrez i Carla Mijares són a l’Stelvio des del dia 27, i continuaran allà fins al 31. Més tard, tornaran a l’Stelvio per una nova estada, del 6 a l’11 de setembre. Així mateix, Joan Verdú ha tornat a esquiar després de la lesió, i ho ha fet a l’Stelvio, on va arribar el dia 27 i s’hi estarà fins el 4.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista