Notícia

El telecabina fins al Niu de l'Àliga esdevé un dels atractius turístics de la Cerdanya

El trajecte i viatge del telecabina Cadí-Moixeró s'ha convertit en una de les activitats estrella de l'estiu a l'estació cerdana

telecabina,acces,la molina
El telecabina fins al Niu de l'Àliga esdevé un dels atractius turístics de la Cerdanya Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bona afluència de turistes a La Molina aquest agost, amb el telecabina i les bicicletes com a atractius principals. L'estació cerdana viu aquest estiu com un "aprenentatge" per afrontar la temporada d'esquí en un context de covid-19.


estiu-niu_aliga-la_molina-refugi-turistesTuristes a la terrassa-solàrium del Niu de l'Àliga (Foto: DDLN).

La Molina ha tancat l'agost amb una bona xifra de visitants, propiciada, en part, per unes condicions meteorològiques molt favorables. La pujada amb telecabina fins al refugi del Niu de l'Àliga, a 2.537 metres d'altitud, i els circuits de descens en bicicleta han estat les dues activitats estrella, les quals han funcionat enguany "millor que mai", segons ha explicat el director d'aquestes instal·lacions, Xavier Perpinyà. A més, aquest període d'estiu ha suposat un "aprenentatge" de cara a la pròxima temporada d'esquí, marcada per la situació sanitària de la covid-19. Per aquest motiu, s'està intentant avançar diverses tasques de manteniment i s'ha previst la instal·lació d'uns 150 punts amb gel hidroalcohòlic.

Perpinyà ha explicat que tot i que al mes de juliol els "va costar arrencar", estan molt satisfets amb l'afluència de visitants que s'ha registrat a l'agost, amb la qual cosa creuen que tancaran un "estiu molt bo de gent". A més, el fet de tornar a tractar amb el públic en aquest període ha servit, segons el director de La Molina, per comprovar el funcionament dels protocols fixats, com ara el que té a veure amb les distàncies de seguretat.

Pel que fa als aforaments, que en el cas del telecabina han estat del 50% a l'estiu, s'està pendent de veure quina és la fórmula que s'adoptarà de cara a l'hivern i de forma conjunta amb la resta d'estacions d'esquí. L'objectiu és que les instal·lacions estiguin preparades de cara a l'1 de novembre, com cada any, tot i que algunes tasques de manteniment s'estan intentant avançar per si la situació sanitària es complica de cara a la tardor.

estiu-intermedia-la_molina-refugi-turistes
Observant el paisatge des de l'estació intermèdia del telecabina Cadí-Moixeró (Foto: IST).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny