Notícia

Andorra busca un perfil de treballador més conscienciat per a les estacions d'esquí

Es faran cribratges selectius i constants als treballadors del sector turístic d'hivern

pal,operari,conductor,telecadira
Andorra busca un perfil de treballador més conscienciat per a les estacions d'esquí Autor/a: Martin Imatges
Cribratges selectius i constants, treballadors ben formats i conscienciats i una estratègia sanitària clara són els punts clau en que treballen els ministeris de Salut i de Turisme del Principat d'Andorra per afrontar la temporada d'hivern.


De cara a la nova temporada d'hivern les autoritats andorranes van fent públiques les mesures que el país adoptarà per fer compatible la temporada de neu en l'actual context de pandèmia de la Covid-19. Una de les mesures que s'adoptaran, segons informa avui la ràdio-televisió pública andorrana, són els cribratges selectius i constants als sectors turístics per donar seguretat als visitants. Les contractacions de temporers és un dels aspectes importants que passarà primer pel servei d'Ocupació i després per zones properes amb perfils molt determinats.

En concret, doncs, es faran proves constants als operaris de les estacions, els quals prèviament ja hauran estat contractats pel seu compromís i consciència en els protocols a seguir. Aquesta es considera una de les estratègies sanitàries clares a seguir per part de les estacions i els ministeris de Salut i de Turisme d'Andora per afrontar la temporada d'hivern. Actuar amb protocols sanitaris clars seran, doncs, la millor manera d'afrontar una temporada al més segura possible. Ahir també es va posar sobre la taula fer proves als turistes que pugin a esquiar a Andorra, proves que tan es podrien fer per a la seva arribada com per a la seva sortida del país.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny