Notícia

Pal i Arinsal aposten pel ciclisme de carretera

Vallnord-Pal-Arinsal fa una aposta pel ciclisme de carretera amb la nova col·laboració amb Andona Club

Presentació de l'acord signat avui entre Andona i Vallnord
Presentació de l'acord signat avui entre Andona i Vallnord Autor/a: Vallnord
L’estació de la Massana i Andona Club han tancat aquest estiu un nou acord per seguir potenciant el ciclisme de carretera. El nou club, que neix a la parròquia de la Massana, es funda per crear una comunitat esportiva centrada en aquesta modalitat. Vallnord-Pal-Arinsal, que comparteix els valors del club, col·laborarà durant 3 anys amb Andona Club en diferents àmbits.


A 5 dies del tancament de temporada d’estiu, Vallnord-Pal-Arinsal oficialitza la nova col·laboració amb Andona Club. Un acord que com destaca Josep Marticella, director general de Vallnord-Pal-Arinsal, “és un plaer i orgull per l’estació”. Pal-Arinsal es proposa també com a destí de carretera i projectes com els d’Andona Club permeten seguir sumant i donar més ressò a aquesta modalitat. 
 
Així doncs, aquest nou acord es basa en una aportació econòmica a través de l’equipació d’Andona, amb el logo de l’estació. A la vegada, Vallnord-Pal-Arinsal dona suport en la producció d’aquestes equipacions i en la seva venda als punts de venda que ofereix l’estació de la Massana. Així mateix, a tots els socis del club, s’oferiran els mateixos avantatges en els serveis oferts a l’estació, que per a qualsevol usuari del forfet de temporada.
 
Per la seva banda, Xary Rodríguez, presidenta d’Andona Club, ha destacat que en ser un projectes nascut a la parròquia de la Massana, el suport del Comú de la Massana, així com de Vallnord-Pal-Arinsal és tot un orgull. Aquesta col·laboració permetrà seguir fent país i donar més veu al ciclisme de carretera. Andona Club pretén apropar aquesta modalitat a totes les persones que vulguin iniciar-se en aquest món però a la vegada, que vulguin seguir millorant la seva tècnica i entrenar. De fet, tal com destaca la presidenta, “s’han creat quatre grups amb diferents nivells que permet als socis poder adaptar-se i entrenar al seu ritme”. Actualment el club ja disposa de 128 socis i ja ha venut més de 100 equipacions. Andona Club fa una valoració molt positiva de com ha anat evolucionant el club i de totes les activitats i sortides que s’han realitzat durant l’estiu. 
 
Destacar que les equipacions estaran disponibles per a tots el públic a la caseta de marxandatge a Pal fins al 13 de setembre i un cop tancada l’estació, es podran recollir també a l’oficina de turisme de la Massana. 

A 5 dies pe tancament de la temporada d'estiu

Vallnord-Pal-Arinsal es prepara per tancar la temporada d’estiu el proper 13 de setembre, on com sempre, aquest dia el bike park serà gratuït per a tots. Tot i tancar el Bike Park, l’estació mantindrà oberta la restauració durant els caps de setmana fins al 12 d’octubre així com els inflables a la Caubella de Pal i al Coll de la Botella.
 
 
Més informació sobre Vallnord - Pal Arinsal
vallnordpalarinsal.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny