Notícia

El Pirineu acomiada el pont amb aglomeracions a l'alta muntanya

Cues i aglomeracions sense mascareta per pujar a la Pica d'Estats

tartera,pica d\'Estats
Molts excursionistes a la tartera d'accés a la Pica d'Estats Autor/a: Parc Natural de l\'Alt Pirineu
El festiu de l'Onze de Setembre ha propiciat que moltes persones hagin triat aquest cap de setmana llarg de finals de l'estiu per escapar-se a diversos punts del Pirineu.
Una de les zones més massifificades ha estat la Pica d'Estats, on desenes de persones s'esperaven fent cua per fer-se la foto a la creu del cim. L'aglomeració al cim no permetia respectar la distància de seguretat i molts excursionistes no portaven mascareta.
 
En zones que són hàbitat natural d'espècies protegides han passejat aquest cap de setmana moltes més persones del que és habitual. A més, alguns dels excursionistes no han respectat la prohibició de banyar-se als estanys:
 
Però els excursionistes també han omplert altres espais del Pirineu. Aquesta era la cua de vehicles i caravanes que s'ha format durant aquests dies a Sant Joan de l'Erm.
 
Amb el desconfinament, cada vegada hi ha més excursionistes a la muntanya i molts hi van poc preparats. Això ha suposat un augment en els rescats de muntanya, que a Catalunya han crescut un 20% aquest any.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny