Notícia

Grandvalira ja confia en una obertura pràcticament normal

Es controlarà la Covid-19 als treballadors setmanalment

grandvalira,esquiadors
Grandvalira ja confia en una obertura pràcticament normal Autor/a: Grandvalira
Costa que es publiquin notícies positives per al sector dels esports d'hivern de cara a la nova temporada, però en comencem a veure'n algunes i cada vegada amb més freqüència. L'estiu 2020 ha posat a prova a moltes estacions d'esquí sobre les mesures adoptades per fer front a la pandèmia, i els resultats han estat positius. A la pràctica, les restriccions als remuntadors a l'estiu han estat mínimes i han seguit la lògica de la mascareta i les unitats familiars o de bombolla. Ara, de cara a l'hivern, Grandvalira ja anuncia per boca del seu director general Juan Ramon Moreno que es veu força factible una obertura pràcticament normal.


El nou director general de Grandvalira-Nevasa, JuanRamón Moreno, ha anunciat a la radiotelevisió andorrana que farà tests de la Covid-19 a tots els seus treballadors, i ho farà un cop a la setmana. No s'ha detallat, però, quin tipus de tests seran.

El nou director general de Grandvalira-Nevasa ha avançat en una entrevista al programa "La Rèplica" de la ràdio-televisió andorrana que l'estació afronta la temporada d'hivern 2020-21 amb ambició i confiant que l'oferta pugui ser la mateixa que qualsevol altre any. De fet, ha posat d'exemple l'estiu de 2020, el qual s'acomiadarà amb molt bones xifres de visitants i aplicant ja mesures de distanciament social. En aquest sentit ha servit com a assaig general en termes de seguretat, qüestió que seguirà sent una prioritat.

Es mantindrà la neteja constant de remuntadors i telecabines, la distància entre taules i els aforaments limitats en els establiments de restauració i l'ús de gel hidroalcohòlic.

A les cues serà obligatori anar amb la boca tapada i es faran tests a tots els treballadors un cop per setmana. "Els empleats seran testats un dia per setmana perquè en cas de positiu puguin ser aïllats i evitar contagis", ha assenyalat el director general de Grandvalira-Nevasa.

Moreno ha explicat que no hi haurà grans inversions i que s'aposta pel vessant digital per tal de potenciar l'app de l'estació per comprar els forfets i fer reserves als restaurants.

Tenen assumit que el volum d'esquiadors disminuirà, "però la voluntat és mantenir el màxim de treballadors per oferir el millor servei" per a un client que es confia que serà de proximitat, "especialment espanyol i francès, i d'última hora".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots