Notícia

El CG Puigcerdà es juga la lliga a Donosti aquest dissabte

Els de Puigcerdà esperen tornar de la capital donostiarra amb la Lliga sota el braç

hoquel,puigcerda
El CG Puigcerdà es juga la lliga a Donosti aquest dissabte Autor/a: CG Puigcerda
Aquest dissabte, a partir de les 14:30h, el CG Puigcerdà masculí tindrà la primera pilota de partit per erigir-se com a campió de la Lliga d’Hoquei Gel 2019-2020. Amb un avantatge d’1 a 0 després de vèncer el primer partit (5-2) disputat a la Cerdanya, el conjunt català visitarà la pista del CHH Txuri-Urdin amb confiança i màxima il·lusió. En cas de victòria basca el dissabte, el tercer i definitiu partit tindria lloc l’endemà a les 13h, en el que seria un duel a cara o creu. Sigui com sigui, el Puigcerdà buscarà evitar el desenllaç de Lliga de la temporada anterior, quan va perdre el títol en el cinquè i definitiu partit, amb opcions fins a l’últim minut.

L’equip ceretà, que va poder disputar el primer partit de la final amb l'ajuda de les noves incorporacions de la temporada 2020-2021, té una oportunitat d’or per aixecar la Lliga 2019-2020. Una temporada anòmala que es decidirà sis mesos després que quedés ajornada a causa de la Covid-19. 

Si el CG Puigcerdà tornés de Donostia de forma triomfal, seria la sisena Lliga per a les vitrines del club, 12 anys després de l’última aconseguida, en una ratxa històrica que va permetre aixecar tres lligues consecutives (del 2005 al 2008).

Igual que el primer partit jugat a terres catalanes, els dos enfrontaments de Donostia comptaran amb les mesures sanitàries i de seguretat corresponents per tal d'oferir les màximes garanties possibles.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots