Notícia

Dos constructors de telefèrics optaran al concurs del Pic del Carroi

La societat SAETDE, que hi havia mostrat interès, se'n desmarca

andorra,caroi,carroi,escaldes
Pic del Carroi. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Doppelmayr i Poma optaran al concurs pel telefèric del Pic de Carroi mentre que l'empresa liderada per Joan Viladomat, Saetde, se'n desmarca davant la incertesa de la crisi econòmica a causa de la pandèmia de la Covid-19.


Més notícies a l'entorn del telefèric del Pic del Carroi. Segons informa el Diari d'Andorra, els constructors de remuntadors Doppelmayr i Poma optaran al concurs que han convocat els comuns de la Massana i Andorra la Vella i que designarà l'empresa que efectuarà l'assessorament tècnic de redacció del plec de bases del concurs de la concessió administrativa, la construcció i l'explotació del remuntador del Pic de Carroi.

Al concurs, d'àmbit nacional, només hi poden optar empreses o professionals amb titulació d'enginyeria amb competència contrastada en el sector del cable i autoritzats per exercir a Andorra.

L'adjudicatari s'encarregarà de redactar els plecs de condicions tant tècniques com administratives, dins de les línies que marcaran els comuns d'Andorra la Vella i la Massana. A més de la valoració i anàlisi de les ofertes rebudes, així com l'informe tècnic que justifiqui l'elecció de l'empresa guanyadora.

Saetde, de moment, es queda al marge del projecte de construcció del telefèric

La societat liderada per Joan Viladomat no té intenció de dur a terme cap inversió important durant l'any vinent. La incertesa generada per la pandèmia de la Covid-19 així ho aconsella.

Aquesta temporada Saetde està totalment implicada en buscar les fórmules adequades per "donar seguretat i garanties al turista internacional" perquè aquest hivern torni a Principat. Al mateix temps, és considera que l'actual és una etapa d'esperar i veure com evoluciona l'economia i el sector de la neu en el context actual.

Per aquest motiu ni amb les aliances que al seu dia s'havien mig plantejat, Viladomat no pensa concórrer al concurs per al telefèric del Carroi. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny