Notícia

Baqueira posa data a l'obertura de la temporada 2020-21

L'estació obrirà amb normalitat però amb algunes mesures condicionades al context de pandèmia

argulls,baqueira
Baqueira s'afegeix al llistat d'estacions que obrirà amb "normalitat post-pandèmia" Autor/a: Baqueira
L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu també se suma al llistat d'estacions que obriran amb normalitat, però una "normalitat" que vindrà condicionada per algunes mesures de l'actual context post-pandèmia. L'estació aranesa ha realitzat la posada a punt de les instal·lacions per la propera temporada d'hivern 2020-2021. Entre es tasques realitzades, les habituals tasques de treball en pistes com en els establiments interiors perquè l'estació sigui segura per a clients i treballadors a nivell sanitari. Es preveu obrir les 4 àrees (Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver) la primera setmana de desembre sempre que les condicions ho permetin.


baqueira-beret-cota-1800-panoramica


L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu ha realitzat la posada a punt de les instal·lacions per la propera temporada d'hivern 2020-2021 tant els habituals treballs en pistes com en els establiments interiors perquè l'estació sigui segura per a clients i treballadors a nivell sanitari. Es preveu obrir les 4 àrees (Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver) la primera setmana de desembre sempre que les condicions ho permetin.


Per oferir la màxima seguretat i rapidesa en els tràmits dels forfets s'ha millorat l'app mòbil integrant el BaqueiraPASS i també s'introdueix un forfet recarregable que permetrà de manera fàcil i còmoda la recàrrega online dels dies d'esquí, evitant traslladar-se físicament a les taquilles cada vegada que es puja a pistes.

En un estiu en què la muntanya ha estat un reclam de salut per a molts visitants, Baqueira Beret ha treballat a fons tant en pistes com en les instal·lacions de restauració, oficines i altres serveis. A la zona de muntanya els tècnics de l'estació han millorat bona part de la producció de neu destacant la finalització de l'estany de Beret que permet assegurar la innivació en una de les parts més populars del domini. Altres treballs realitzats sobre el terreny han estat el manteniment de remuntadors, edificis, màquines i pistes que asseguren una obertura a l'inici de la temporada cada vegada més àmplia ja que l'objectiu d'aquest hivern, si les condicions meteorològiques acompanyen, és apropar-se el màxim als 167 km de traçats disponibles al llarg de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver.


A les zones interiors de restauració, oficines, lloguer de material, etc. s'han adaptat les àrees d'atenció a el públic per complir amb les mesures sanitàries de protecció del Covid19. Durant l'estiu ha funcionat l'hotel Montarto aplicant les mesures sanitaries marcades per les autoritats pel que té ja tota la seva infraestructura i la seva operativa preparada per a les mesures contra la pandèmia. L'estació, a més, també ha obert durant el període estival el telecadira del Blanhiblar als visitants per la qual cosa s'han establert protocols de distància social i higienització per a l'ús del remuntador que seran replicables a l'hivern a més d'altres mesures a detallar segons marquin els protocols sanitaris marcats per les autoritats.

Millora digital
D'altra banda, s'ha fet un pas important en la digitalització dels tràmits incorporant el BaqueiraPASS a l'app mòbil de Baqueira (disponible en iOS i Android) de manera que podrà recarregar còmodament el forfet evitant passar per oficines. La nova app millora en molts aspectes com són la geolocalització, un plànol de pistes 3D i la possibilitat reservar en alguns dels restaurants de l'estació. El BaqueiraPASS és una targeta personal que proporciona als titular una àrea privada en la qual realitzar les seves gestions. La recàrrega del propi forfet -o el de familiars i amics- pot fer-se per tota la temporada o per dies a preus reduïts i sense haver d'acudir a les taquilles. D'altra banda, aquest hivern també s'introdueix el forfet recarregable que permet als clients que no tinguin BaqueiraPASS recarregar en línia evitant passar per taquilles. El suport gratuït per a aquest producte només caldrà recollir-lo la primera vegada en diferents punts de l'estació o en establiments col·laboradors.


La previsió d'inici de temporada és per a la primera setmana de desembre i la fi de temporada per a la primera setmana d'abril -sempre que les condicions de neu, sanitàries o econòmiques ho permetin-. L'estació segueix posant a disposició dels seus clients al llarg de tota la tardor i hivern la central de reserves online a www.viajes.baqueira.es en la qual es pot contractar tot el necessari per gaudir al màxim de la neu, amb el millor preu garantit.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots