Notícia

Les estacions andorranes preveuen obrir al 100% a l’hivern

Ski Andorra preveu que en tot cas sigui la climatologia i el volum d’esquiadors els que marcaran quantes pistes i remuntadors s'obriran

arinsal,drone
Ski Andorra preveu una obertura de les estacions al 100% a l’hivern. Autor/a: Martin Imatges Andorra - Vallnord Pal Arinsal
Ski Andorra preveu una obertura de les estacions d'esquí al 100% a l’hivern i en tot cas serà la climatologia i el volum d’esquiadors els que marcaran quantes pistes, remuntadors i altres serveis entraran en funcionament.


Ski Andorra treballa amb la previsió que l’obertura de les estacions d'esquí sigui del 100%. Segons informa avui la premsa andorrana res fa pensar que l'obertura pugui ser parcial, i en tot cas serà la climatologia i el volum d’esquiadors els que marcaran quantes pistes, remuntadors i altres serveis entraran en funcionament.

A més, la directora d’Ski Andorra, Montse Guerrero, expliqca que només unes condicions climatològiques adverses impedirien aquesta obertura completa. Pel que fa a les dates d’obertura de les estacions Pal Arinsal ja va anunciar que ho faria el 28 de novembre, mentre que Grandvalira i Arcalís ho faran el 4 de desembre. La data de tancament de la temporada s’ha fixat per a l’11 d’abril del 2021. 

Guerrero també ha senyalat al digital Bondia.ad que s'està treballant en la comercialització dels productes associats a la neu i que l'obertura d'instal·lacions es farà adoptant totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per fer-ho de manera segura. Els protocols a seguir s’estan acabant de preparar.

Aquests dies també s'ha començat a contactar amb diversos temporers xilens i argentins per valorar la seva incorporació en funció de les possibilitats legals i sanitàries que afecten els països d'origen, els països de la UE i el Principat d'Andorra.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny