Notícia

Què té la glacera de Val Senales perquè hi vulgui entrenar la Federació andorrana?

Val Senales acull una nova estada dels equips de tècnica andorrans. El director d'alpí de la FAE ens explica el perquè han escollit aquesta glacera

val senales,glacera,axel esteve
L'esquiador de la FAE Àxel esteve a la glacera de Val Senales aquesta setmana Autor/a: FAE
Els equips de tècnica de la secció d’esquí alpí de la FAE es troben a la glacera de Val Senales (Itàlia) per entrenar sobre neu fins el pròxim 2 d’octubre. Aquesta és una nova estada de l’estructura de tècnica, que continua treballant en la pretemporada buscant glaceres amb una bona neu i unes pistes exigents per seguir esquiant.

L’equip femení s’ha desplaçat amb les seves integrants, Mireia Gutiérrez i Carla Mijares, a més d’Íria Medina, del programa Esquí Estudi i Batxillerat Esportiu (EEBE). L’equip masculí, per la seva part, està format per Àxel Esteve, Joan Verdú, Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel, a més de Ty Acosta, de l’EEBE.

Max Tissot, director d’esquí alpí, ha explicat que "estem treballant gegant i eslàlom. És una glacera que té una primera part amb molt pendent. És molt interessant en aquest moment perquè no hi ha tantes glaceres amb tant de pendent en aquests moments". A més hi ha afegit que la segona part de la glacera "és mig pla i planet, així que tenim de tot per treballar. Les condicions van i vénen, és una mica aleatori, però és el que hi ha en aquesta època".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista