Notícia

Grandvalira continuarà creixent en pistes pel sector de Grau Roig

SAETDE vol crear també un pont esquiable a la CS280 i un pas sobre el Valira d'Orient

Grandvalira continuarà creixent en pistes pel sector de Grau Roig
Grandvalira continuarà creixent en pistes pel sector de Grau Roig Autor/a: Diaridelaneu
nou_sector-grau_roig
Les noves pistes estan projectades a prop de la carretera del Port d'Envalira (Foto: arxiu).

Saetde, la societat que explota el sector de Grau-Roig dins el domini de Grandvalira, vol construir dues noves pistes en aquesta zona. Si s'aprova el document presentat i fet públic a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), Grandvalira creixerà amb dues noves pistes anomenades Variant Pastora i l’Empallador.

Segons informen els mitjans de comunicació andorrans el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat ja hauria emès un informe favorable preliminar al projecte que s'ha presentat des del Comú d'Encamp. També preveu la construcció d’un pont esquiable per sobre de la CS-280 i d’un pas esquiable per sobre del riu Valira d’Orient i una xarxa d’innivació artificial a la zona de la costa de les Grandalles.

L’avaluació d’impacte ambiental i els altres documents del projecte relatiu a aquesta intervenció al domini esquiable de Pas de la Casa-Grau Roig s’han sotmès ara a informació pública. Les persones interessades en consultar-los o que hi vulguin presentar al·legacions poden fer-ho al departament d’Obres Públiques i Urbanisme del Comú d’Encamp.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyginy

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

“Vull ser el primer esquiador que guanyi la Transat Jacques Vabre”
Aurélien Ducroz Doble campió de la Freeride World Tour i participant a la Transat Jacques Vabre

entrevista